Mihai Bobonete, despre cel mai jenant moment din viața lui. N-a știut nici cum să reacționeze

Mihai Bobonete, despre cel mai jenant moment din viața lui. N-a știut nici cum să reacționeze Sursa foto: Arhiva EVZ

Mihai Bobonete a povestit unul dintre cele mai jenante momente din viața lui. El a declarat că nu a știut cum să reacționeze și că i-a luat ceva vreme până a înțeles ce s-a întâmplat.

Mihai Bobonete a povestit că se afla cu Mihai Rait (n.red. – „Dorel” din serialul „Las Fierbiți”) la benzinăria OMV de pe Valea Oltului și că a fost confundat cu un faimos cântăreț. O femeie i-a spus că îi admiră enorm părinții și că speră să nu se mai certe cu fratele lui, vorbe pe care nu le-a înțeles pe moment.

„Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: «Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…». Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. «Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!». M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. «E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…», a povestit Bobonete.

Bobonete a mai spus că Mihai Rait s-a prins că femeia îl confundă și că a intrat în jocul ei. Aceasta l-a confunat pe actorul din „Las Fierbinți” cu Ionuț Dolănescu. După acest incident, el s-a interesat de scandalul din familia regretatului interpret de muzică populară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă: Mihai Bobonete/ Facebook

„Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. «Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…». «Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț». Atunci, Mihai mi-a zis: «Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!». Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu”, a povestit actorul în cadrul podcastului „Da Bravo!”

Regretul lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a mai declarat că multă lume crede că fericirea înseamnă bani și faimă, dar că realitatea este alta. Chiar dacă se bucură de un succes formidabil pe plan profesional, actorul regretă că petrece prea puțin timp cu familia lui din cauza proiectelor.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial (n.r. Las Fierbinţi, difuzat de PRO TV) 10 luni pe an, 10 ore pe zi şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată...“, a mai spus Bobonete.