Acum, Răduleasca s-a decis să pună capăt bârfelor legate de separarea lor. Ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Felix, în natură, la iarbă verde.

 

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner au o relație din 2015 și până acum cuplul a rezistat uzurii. Însă, în ultima vreme, cei doi nu au mai postat poze în care apar împreună. De unde și întrebarea dacă între cei doi s-a produs o ruptură.

Ultima oară când au vrut să se separe au avut un motiv incredibil. Vedeta îi umblase în lucrurile din bucătărie, fără să-l întrebe, potrivit spynews.ro

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu,


Mihaela Rădulescu, alertă de coronavirus! Diva l-a băgat în sperieți și pe iubitul ei, Felix. „Nu e o glumă!”


Stabilită la Monte Carlo, Mihaela Rădulescu a petrecut perioada izolării produsă de pandemie în Principat și a transmis un mesaj fanilor.

„Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi (n.r. – anii). Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea. În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotagrafiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris fosta vedetă TV.