Comedia care a stârnit pasiuni criminale. Unii spectatori vor să-i vadă morți pe actori

Comedia care a stârnit pasiuni criminale. Unii spectatori vor să-i vadă morți pe actori Sursa: Facebook Teambuilding

Cine zice că lumea a înnebunit de tot se pare că nu greșește. O comedie românească ce a stârnit o aprinsă dezbatere pe rețelele sociale a ajuns să bată un nou record, dincolo de vânzările de bilete. A produs pasiuni criminale în unii spectatori, care ar vrea să-i vadă morți pe unii actori.

Lungmetrajul „Teambuilding”, în care a jucat şi Cosmin Nedelcu (Micutzu), s-a lansat pe Netflix în prima zi a noului an. Filmul, care a avut premiera la cinema în septembrie 2022, a avut încasări record.

Comedia „Teambuilding” a fost destul de apreciată, dar au existat și persoane care s-au arătat nemulțumite de această producție. Ca dovadă că actorul Cosmin Nedelcu primește mesaje pline de ură în mediul online.

„Mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită”

Cosmin Nedelcu, unul dintre actorii din film, a publicat unul dintre mesajele pe care le primește în ultima perioadă:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Micutzu Cosmin Nedelcu, eu sper să fii vaccinat pe bune deoarece făceai reclamă la injecție. Având în vedere că nu ai absolut nici un talent nu ar fi absolut nici o pierdere faptul că vei suferi de moarte subită. De asemenea, fiind vizibil faptul că nu prea îți place sportul, probabil că moartea subită va interveni un pic mai târziu la tine… deci va mai trebui să te suportăm încă vreun an, doi. De asemenea, mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită deoarece își vor pune o întrebare și retardații, analfabeții funcțional care se cred fanii tăi!”, i-a scris ofemeie lui  Cosmin Nedelcu.

Postarea a strâns în câteva ore mii de aprecieri și comentarii

Una dintre reacţii a venit din partea  lui Marian Godină. Acesta îl critică luând apărarea celei care a scris mesajul spunând că a fost doar părerea și cu toții avem dreptul la o părere:

„Cosmine, e public shaming d-ăla ce faci tu aici, puteai măcar să-i blurezi fața, nu să îți pui armata de fani analfabeți să comenteze urât la adresa ei, până la urmă ea și-a zis doar părerea și cu toții avem dreptul la o părere. Bine, ar fi putut și ea să arate că e doar rea, nu și foarte proastă, dacă s-ar fi limitat la un „mori, bă!”, a scris Marian Godină.

Un comentator a scris: „Toată România vorbește despre acest film. În acest sens chiar au reușit să obțină un rezultat extraordinar. Marketing reușit, bravo lor”.

Alte reacții de pe contul lui Micutzu: „Tind să cred că nu te prea place”, „A uitat să zică de moartea subită”, „Ignoră-i cu grație. Noi, analfabeții, te iubim”, „Nimic nu îți face ziua mai bună ca un mesaj de susținere din partea unui fan!”.

„Primind asemenea urări, nici nu ai cum sa nu te dai jos din pat dimineața cu zâmbetul pe buze știind ca inspiri și misti atâtea suflete. Ce hateri creativi ai!”, au fost câteva dintre comentariile primite de către Micutzu pe Facebook.