Michael, crescut de medici

Michael, crescut de medici

Tarak Ben Ammar, prietenul şi fostul manager al lui Michael Jackson, îi face "criminali" şi "şarlatani" pe medicii care au profitat de supertarul american şi l-au făcut să devină ipohondru şi dependent de medicamente, scrie AFP.

"Este clar că în acest caz criminalii sunt medicii care l-au îngrijit de-a lungul carierei sale şi care i-au dat medicamente ca să-i treacă durerea", a declarat Tarak Ben Ammar, producător şi om de afaceri tunisian.  

"Nu putea dormi fără să ia somnifere. Era ipohondru şi nu vom şti niciodată dacă era cu adevărat bolnav deoarece era înconjurat de medici şarlatani care alimentau această boală şi care îi dădeau reţete pentru medicamente şi vitamine, de mii şi mii de dolari", a continuat seria acuzaţiilor cel care a fost managerul cântăreţului în turneul mondial de la sfârşitul anilor 90.

Potrivit fostului manager, "Michael Jackson a murit în urma unei crize cardiace din cauză că a luat prea multe medicamente, dar nu l-a văzut niciodată drogându-se. Se hrănea puţin, nu ducea o viaţă prea sănătoasă şi nu putea să facă sport. Toate aceste cauze au aceleaşi consecinţe pentru oricine."

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI: A murit Michael Jackson

Condoleanţe pentru Michael, în faţa ambasadei Americii