Evenimentul Zilei > Actualitate > Metodă SIGURĂ pentru slăbire armonioasă. Kilogramele în plus se TOPESC vizibil în scurt timp
Metodă SIGURĂ pentru slăbire armonioasă. Kilogramele în plus se TOPESC vizibil în scurt timp

Metodă SIGURĂ pentru slăbire armonioasă. Kilogramele în plus se TOPESC vizibil în scurt timp

Sarea (sodiul) este unul din mineralele de care organismul are nevoie zi de zi. In medie, o persoana consuma 9 grame de sare pe zi. Impreuna cu potasiul, aceasta ajuta la reglarea nivelului de apa din corp.

Cel mai recent studiu publicat în ”Journal of Clinical Investigation”, arată că o cantitate mare de sare în alimentația zilnică ne face să consumăm mai puține lichide.

Totuși, această descoperire surprinzătoare nu este singura care ne îngrijorează. Nivelul ridicat de sodiu, spun autorii acestei cercetări, ne crește pofta de mâncare și contribuie semnificativ la luarea în greutate.

Dieta de slăbire sau de menținere poate fi compromisă din cauza unui banal ingredient, despre care cercetătorii au descoperit că provoacă foame.

Așadar, specialiștii avertizează să fim mai atenți la cantitatea zilnică de sare, nu doar la cea pe care o adăugăm voluntar în farfuriile noastre, ci și la cea care este ascunsă în alimente, exact ca zahărul, potrivit health.com