Mesajele cititorilor EVZ pentru polițistul-erou

Mesajele cititorilor EVZ pentru polițistul-erou

Foarte mulți români au trimis mesaje de încurajare pentru agentul Gheorghe Ionescu, care se zbate între viață și moarte, băgat în comă de turcul care l-a accidentat intenționat

Acest om este nu numai de lăudat şi admirat, este un erou, un erou pe care sistemul nostru nu îl merită”, ne-a scris un cititor după ce EVZ și Asociația Jurnaliștilor Civici i-au acordat „Premiul pentru Curaj” polițistului Gheorghe Ionescu, cel care a înlăturat pericolul de pe șoselele Capitalei cu riscul propriei vieți.„Premiul pentru Curaj” constă într-o diplomă și suma de 1.000 de euro.

Redăm în continuare câteva din mesajele de susținere și apreciere transmise de cititorii EVZ:

Jan: „Poliția trebuie să poată folosi armamentul în cazul oricăror acțiuni violente. Legile actuale nu permit oprirea reală a unui șofer beat, drogat sau inconștient decât rugându-l sau batându- i obrazul! Legile din România sunt inoperabile”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ica Titienei: „Mă tem că oameni precum D-lui sunt număraţi pe degete! Nu ne mai facem meseria pentru că suntem prost plătiţi, asta-i placă pe care o tot aud şi, culmea e că, mulţi le dau dreptate. Pleacă nene din sistem, pleacă şi nu mai nenoroci oameni , vieţi! Vă felicit pentru faptul că l-ați onorat pe polițist, pe familia sa! Dumnezeu să-i întărească!!!!”

Barbu Gabriela Silvia: „Este o acţiune meritorie, dar totodată şi plină de exces de zel neindicat şi urmările se văd”.

Cristi Calotă: „Cel puţin, cu inima şi cu gândul bun alături de el. Dumnezeu îl are în grijă Sa!”

Petrică Gherghe, Galați: „Este foarte trist și dureros ce i se întâmplă acestui om, pleci la muncă și nu știi dacă te mai întorci, muncești pentru a asigura existența familiei, dar merită să fii expus în felul acesta și să îți pierzi chiar viața? (...) Acestei familii greu încercate le doresc că Cel de Sus să îl ajute să vină acasă teafăr și fără sechele, să-i dea Dumnezeu zile că merită și avem nevoie mare de astfel de oameni, care își fac meseria cu prețul vieții.Dar oare cei din guvern, instituţiile statului ce fac pentru aceşti oameni?

Puteţi să transmiteţi un gând bun pentru Gheorghe Ionescu, care, în momentul de față, se zbate între viață și moarte, lăsând un comentariu pe site, la articol sau pe adresa de e-mail secretariat@ evzgroup. ro, ori la telefon 021/202.2000.