Evenimentul Zilei > Social > Meghan Markle va merge la mormântul Prințesei Diana cu Prințul Harry și Archie. Foto în articol
Meghan Markle va merge la mormântul Prințesei Diana cu Prințul Harry și Archie. Foto în articol

Meghan Markle va merge la mormântul Prințesei Diana cu Prințul Harry și Archie. Foto în articol

Fosta actriță Meghan Markle urmează să facă un „pelerinaj” emoțional la locul unde este înmormântată Prinţesa Diana. Cel puţin asta anunţă Daily Mail.
„Am auzit că Ducesa de Sussex urmează să viziteze pentru prima dată locul de veci al familiei Dianei din Northamptonshire.  Ea și Harry sunt așteptaţi să-l aducă pe bebelușul Archie în călătoria care urmează să aibă loc în jurul datei în care va fi comemorată Prințesa de Wales, pe 31 august”, a declarat o sursă apropiaţă casei regale.
„Harry vrea ca Meghan să vadă locul de odihnă al mamei sale„, spune sursa regală.  El și prințul William obișnuiau să viziteze domeniul Althorp, casa unchiului și mătușii lor, contele și contesa Spencer, de două ori pe an: de ziua prinţesei Diana, 1 iulie şi la comemorarea morții ei.  Cu toate acestea, frații nu au vizitat familia de la cea de a  56-a aniversare a Dianei în 2017.
În schimb, Harry a păstrat o legătură strânsă cu familia Dianei, iar surorile ei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, au fost incluse în portretul de familie, făcut la Castelul Windsor, după botezul lui Archie, luna trecută.
Prințesa Diana este înmormântată pe o insulă privată pe moșia de 14.000 de acri unde se poate ajunge doar cu barca. Nu este deschis pentru miile de vizitatori care se adună în Althorp House în fiecare vară pentru a o comemora pe „Prinţesa inimilor”.
Imagini pentru mormantul printesei diana
Imagine similară
Sursa foto: Wikipedia
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: