Meghan Markle, o nouă obrăznicie față de Casa Regală

Meghan Markle, o nouă obrăznicie față de Casa Regală Meghan Markle ar fi divulgat identitatea celor două persoane acuzate de rasism pentru a răzbuna. Sursa Foto: Arhiva EVZ

În tot mai mare criză de popularitate, după ce diverse contracte din care câștigau bani frumoși spălându-și rufele în public au fost anulate, Meghan Markle pune la cale noi scandaluri.

Meghan Markle ar fi divulgat identitățile a doi membri ai familiei regale acuzați de rasism, într-un act de răzbunare. Cei doi, amintiți în cartea lui Omid Scobie, au fost acuzați de Meghan într-o scrisoare adresată regelui Charles că au comentat despre culoarea pielii bebelușului ei Archie.

Răzbunarea lui Meghan Markle împotriva familiei regale

O sursă de rang înalt de la palatul regal a spus:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este foarte puțin probabil ca numele să provină de aici. Acea scrisoare este sub cheie și nimeni din cercul regelui nu ar fi informat pe nimeni despre conținutul ei. Cel mai probabil, trebuie să fi fost tabăra din Sussex cea care a dezvăluit numele”, au dezvăluit surse pentru The Sun.

Mai multe surse au declarat că soții Sussex, stabiliți în SUA și care au renunțat la îndatoririle regale în 2020, au acționat din răutate pentru modul în care se simt tratați.

„Este un atac urât și deliberat”

Autorul regal Robert Jobson a declarat:

„Nu am avut nici o idee despre ce se întâmplă. Unii spun că răzbunarea este un fel de mâncare care se servește cel mai bine rece, iar aceasta pare să fi fost servită la gheață de către cei doi. La un moment dat, acest tip de comportament al familiei Sussex trebuie să înceteze. Pe termen lung dăunează monarhiei și cu siguranță nu ajută nici cauza lor", a spus acesta.

Omid Scobie, adesea numit „purtătorul de cuvânt al lui Meghan", a petrecut timp în Los Angeles pentru a face cercetări la noua carte Endgame. Acesta a fost criticat pentru că a fost puternic părtinitor față de soții Sussex.

Harry și Meghan

Scobie și Meghan s-au încurcat în minciuni

Omid Scobie spune în Endgame că nu poate dezvălui cele două nume implicate de Meghan din cauza legilor britanice. Dar, așa cum a fost deja dezvăluit, versiunea olandeză le conține și, ca urmare, a fost retrasă.

Scobie neagă că le-a scris în vreunul dintre proiectele sale. Cu toate acestea, el nu oferă nicio explicație cu privire la modul în care au ajuns în tipar.

El a declarat pentru televiziunea americană că le păstrează pentru moment.

O sursă apropiată de editorul olandez Xander Uitgevers a declarat că traducerea manuscrisului care le-a fost dată era „corectă".

„Există sentimentul că eroarea nu s-a produs în Olanda"

Copii din întreaga lume au fost analizate pentru a vedea dacă „greșeala” a fost tipărită și în altă parte. Meghan i-a scris lui Charles în 2021 despre două incidente separate în care a susținut că a existat o „prejudecată rasistă" cu privire la culoarea pielii lui Archie.

Între timp, Charles a sosit în Dubai pentru a se întâlni cu liderii mondiali la conferința de mediu COP28.

O sursă a declarat: „Principalul obiectiv este munca și asta este ceea ce face el".