Evenimentul Zilei > Social > Medici renumiţi, scrisoare deschisă privind studiile dedicate vaccinului COVID-19! Ce îi sperie atât de tare
Medici renumiţi, scrisoare deschisă privind studiile dedicate vaccinului COVID-19! Ce îi sperie atât de tare

Medici renumiţi, scrisoare deschisă privind studiile dedicate vaccinului COVID-19! Ce îi sperie atât de tare

Medicii renumiți menționează infertilitatea la femei, vulnerabilitatea crescută la coronavirus, precum și reacțiile alergice sau chiar fatale ca riscuri asociate studiilor cu privire la vaccin.
Din cauza unor preocupări semnificative de siguranță, un fost vicepreședinte și om de știință șef pentru gigantul farmaceutic Pfizer, s-a alăturat unui medic german proeminent și fost șef al unui departament local de sănătate publică în petiția în care se cere suspendarea tuturor studiilor de vaccin COVID-19 în Europa.

Dr. Michael Yeadon, care a ocupat cea mai înaltă funcție de cercetare Pfizer în domeniul alergiei și medicamentelor respiratorii înainte de plecarea sa în 2011, și epidemiologul dr. Wolfgang Wodarg și-au depus petiția la Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) , care este responsabilă cu aprobarea medicamentelor în Uniunea Europeană.

Ce propun oamenii de ştiinţă

Potrivit unui raport, cei doi medici „cer ca studiile – pentru protecția vieții și sănătății voluntarilor – să nu fie continuate până când nu este disponibil un proiect de studiu adecvat pentru a răspunde preocupărilor semnificative de siguranță exprimate de un numărul tot mai mare de oameni de știință de renume împotriva vaccinului și a proiectului studiului.

Experţii atrag atenția asupra faptului că testele PCR, care au fost utilizate pe scară largă în întreaga lume ca mijloc de detectare a virusului COVID-19, sunt cunoscute de experți, şi anume că nu au precizie și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru un studiu serios. Ca alternativă, ei solicită să se utilizeze „Secvențierea Sanger”.

Fără o astfel de modificare, „nici riscul de boală, nici un posibil beneficiu de vaccin nu pot fi determinate cu nivelul de certitudine necesar”, motiv pentru care, afirmă ei, doar datorită acestui factor, „testarea vaccinului pe oameni nu este etică”.

Cercetătorii cer, de asemenea, ca „riscurile deja cunoscute din studiile anterioare, care provin parțial din natura virusurilor corona”, să fie excluse prin intermediul experimentelor pe animale înainte de efectuarea testelor pe ființe umane.

Astfel de pericole includ:

  1. Infertilitatea la femei: Se așteaptă ca aceste vaccinări să producă anticorpi pentru a ataca „proteinele spike”, cum ar fi COVID-19.
  2. Vulnerabilitate crescută la virus: „Formarea așa-numiților„ anticorpi ne-neutralizanți ”poate duce la o reacție imunitară exagerată, mai ales atunci când persoana testată se confruntă cu adevăratul virus„ sălbatic ”după vaccinare.” Experimentele anterioare pe pisici folosind această tehnologie au arătat că toate „care au tolerat inițial bine vaccinarea au murit după ce au prins virusul ucigaş”.
  3. Reacții alergice sau chiar fatale: „Vaccinurile ARNm de la BioNTech / Pfizer conțin polietilen glicol (PEG). 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe – acest lucru înseamnă că mulți dintre aceştia pot dezvolta reacții alergice, potențial fatale la vaccinare”.
  1. Riscul inacceptabil al efectelor pe termen lung: „Durata mult prea scurtă a studiului nu permite o estimare realistă a efectelor tardive”. Deoarece un vaccin dezvoltat în grabă pentru gripa porcină a provocat multe cazuri de narcolepsie în ultimul deceniu, medicii subliniază că, dacă vaccinul este utilizat fără studii suficiente, milioane de oameni sănătoși vor fi expuși unor riscuri inacceptabile.

În timp ce dr. Yeadon și dr. Wodarg au lansat un „apel de ajutor” încurajând cetățenii UE și alții, să li se alăture semnând petiția lor, LifeSite răspunde la acest efort cerând oamenilor să solicite o suspendare imediată a acestor studii.