Evenimentul Zilei > Actualitate > MUTAREA ANULUI în Media? Rareș Bogdan, la un pas de RIVALA Realității TV
MUTAREA ANULUI în Media? Rareș Bogdan, la un pas de RIVALA Realității TV

MUTAREA ANULUI în Media? Rareș Bogdan, la un pas de RIVALA Realității TV

Declarațiile oferite de Cozmin Gușă în exclusivitate pentru EvZ par să își fi găsit confirmarea. Conform informațiilor de ultim moment, Rareș Bogdan este dorit insisten de Digi 24.

Jurnalistul și-a anunțat marți seară, în direct, intenția de a demisiona de la Realitatea Tv, dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți înapoi.

Citește: Ce spune gușp de Oreste și scandalul cu Rareș Bogdan

Oreste Teodorescu scrisese pe Facebook că a fost cenzurat pentru că nu a vrut să intre în partidul înființat de Cozmin Gușă. La rândul său, Gușă l-a acuzat pe Oreste că „se folosea numele Realității în diverse discuții sau tranzacții”.

Citește: Rareș Bogdan vs Gușă. Patronul Realitate face o dezvăluire șoc. 

„Fac un anunț extrem de important: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edi Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc Realitatea TV și vreau să lucrez aici.

Citește: A făcut INFARCT, în DIRECT. VIDEO ȘOCANT

Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni – stindard ai luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a spus Rareș Bogdan.