Evenimentul Zilei > Social > Imagini GROAZNICE, în DIRECT! A făcut INFARCT în timpul emisiunii – VIDEO. ATENȚIE, imaginile pot afecta emoțional
Imagini GROAZNICE, în DIRECT! A făcut INFARCT în timpul emisiunii – VIDEO. ATENȚIE, imaginile pot afecta emoțional

Imagini GROAZNICE, în DIRECT! A făcut INFARCT în timpul emisiunii – VIDEO. ATENȚIE, imaginile pot afecta emoțional

Veşti cumplite despre un cunoscut prezentator TV. Bărbatul a făcut infarct, în direct, în timpul emisiunii sale. Imaginile sunt cu un puternic impact emoţional.

Este vorba despre Sukru Oytan, un prezentator tv al unei emisiuni de sport din Turcia, conform The Mirror. Bărbatul se afla în platou alături de Guven Sabaz, colegul lui. În imagini se poate observa cum bărbatului i s-a făcut rău instantaneu, lăsând capul pe masă, neputând să mai vorbească şi, în final, să se prăbuşească lângă biroul din platou.

Colegii lui s-au speriat foarte tare şi au sărit să-l ajute. Bărbatul se află internat la spital. Înainte cu 10 zile de infarct, Sukru Oytan a mers la medic unde şi-a montat un stent, după ce a fost diagnosticat cu aritmie, notează wowbiz.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4GgW9LHtL9Y" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>