Meci de infarct la handbal feminin. CSM București a obținut egalul pe ultimul atac, cu campioana Germaniei

Meci de infarct la handbal feminin. CSM București a obținut egalul pe ultimul atac, cu campioana Germaniei Sursa foto. GSP

Echipa de handbal feminin CSM București a remizat cu campioana Germaniei, Bietigheim, scor 28 – 28, într-un meci din grupa A din Liga Campionilor. Româncele au egalat în ultimele secunde, după un joc foarte disputat. CSM se menține, astfel, neînvinsă în actualul sezon al Ligii Campionilor, chiar dacă jucătoarele lui Adi Vasile au avut emoții până la final.

Jucătoarele de handbal de la CSM București, Tigroaicele, așa cum sunt supranumite, au reușit un egal prețios în fața campioanei Germaniei, Bietigheim. Ele au remizat, scor 28 - 28, în cel de-al treilea meci din grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin și au evitat la mustață, cum se spune, prima înfrângere din acest sezon competițional. Tigroaicele au înscris golul egalării chiar la ultimul atac, în fața a 3.000 de suporteri care au fost prezenți în Sala Polivalentă.

Meciul de la București cu campioana Germaniei se anunța foarte dificil încă din debut. Aceasta deoarece Bietingheim venea după o serie de două victorii, având punctaj maxim. În precedentele meciuri, campioanele Germaniei s-au impus categoric în fața lui DHK Baník Most (46-23) și Ferencvaros (40-20).

Iar la București intenționau să-și mențină parcursul victorios, mai ales că au un lot mult mai bine pregătit decât în sezoanele precedente.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, Bietigheim și-a anunțat intențiile încă din primele minute ale jocului, aflându-se la conducere pe toată durata primei reprize. Jucătoarele germane au speculat spațiile mari oferite de defensiva pregătită de Adi Vasile și au marcat de fiecare dată. Astfel, la pauză CSM a intrat la cabine cu un deficit de trei goluri, 13-16.

CSM a revenit în joc după pauză

Au revenit în joc, după pauză, având-o pe Crina Pintea în formă maximă.  Tigroaicele au răsturnat tabela în decurs de cinci minute, după o perioadă în care au făcut cel mai bun joc. Astfel echipa noastră a condus la un moment dat cu o diferență de două goluri. Cu o serie fantastică, jucătoarelor lui Adi Vasile, au întors scorul în favoarea lor în decurs de câteva minute. Echipa CSM-ului a condus cu 20-18, după un pasaj de joc în care bucureștencele nu le-au lăsat să respire pe nemțoaice.

Bietigheim a revenit, însă, spre final, deși părea sufocată, la un moment dat de atacurile impetuoase ale CSM-ului. Astfel, a revenit la conducere și au intrat în ultimul minut al jocului cu un avantaj de două goluri față de CSM. Bucureștencele nu s-au lăsat și au egalat chiar la ultimul atac, printr-o reușită în viteză, pe extremă, care luat prin surprindere apărarea adversarelor.

Cristina Neagu, cu opt reușite, și Crina Pintea, cu șase goluri, au fost cele mai bune marcatoare din echipa CSM-ului. La campioana Germaniei s-a remarcat poloneza Karolina Kudłacz-Gloc care a marcat de cinci ori în poarta româncelor.

În acest moment, echipa CSM București ocupă locul trei în grupa A, după Kristiansand W și Bietigheim.