Evenimentul Zilei > Monden > Marilyn Monroe nu a reușit să găsească fericirea
Marilyn Monroe nu a reușit să găsească fericirea

Marilyn Monroe nu a reușit să găsească fericirea

Marilyn Monroe, o fată tulburată care nu a reușit să găsească fericirea ca cea mai strălucitoare stea de la Hollywood, a fost găsită fără suflare în casa ei din Brentwood. Aparent, din cauza unei supradoze de somnifere.

Controversata viață și moarte a lui Marilyn Monroe. Ce s-a întâmplat cu ”cea mai frumoasă blondă din istoria cinemaului”. Actrița, în vârstă de 36 de ani, era dezbrăcată, întinsă cu fața în jos pe pat. Ea ținea în mână un receptor de telefon când un psihiatru a intrat în camera ei la 3:30 a.m. Decedase de aproximativ șase până la opt ore.

Moartea lui Marilyn Monroe: accident sau sinucidere?

Înainte să moară, a fost sunată de psihiatrul dr. Ralph Greenson. Acesta i s-a spus să meargă la o plimbare când ea s-a plâns că nu poate dormi.

Corpul ei a fost dus la morgă, unde medicul legist Theodore J. Curphey a spus după o autopsie că ar putea da o „opinie presupusă”. Acesta a spus că moartea se datorează unei supradoze de droguri. Tot el a spus că „unei echipe speciale de sinucidere” i se va cere să investigheze ultimele zile de viață ale domnișoarei Monroe, pentru a stabili dacă aceasta și-a luat propria viață.

O sticlă goală găsită printre mai multe medicamente de lângă patul ei conținuse 50 de capsule de Nembutal. Rețeta a fost eliberată cu doar două sau trei zile în urmă. Capsulele urmau să fie administrate în doze de una pe noapte, conform spuselor lui dr. Hyman Engelberg.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.