Evenimentul Zilei > Social > MĂRTURII DE GROAZĂ de pe ȘINELE MORȚII! Mecanicul metroului care a trecut peste tânăra moartă la Dristor a spus TOTUL
MĂRTURII DE GROAZĂ de pe ȘINELE MORȚII! Mecanicul metroului care a trecut peste tânăra moartă la Dristor a spus TOTUL

MĂRTURII DE GROAZĂ de pe ȘINELE MORȚII! Mecanicul metroului care a trecut peste tânăra moartă la Dristor a spus TOTUL

Mărturii șocante ies la suprafață după episodul terifiant de la metrou. Mecanicul trenului a povestit totul despre momentul impactului, dar și despre cele petrecute după.

Mecanicul trenului care a izbit-o mortal pe tânăra împinsă de o femeie la metrou marți seara a găsit curajul să vorbească despre momentele de coșmar petrecute chair sub ochii săi.

„Când intram cu trenul la peron am văzut că s-a dezechilibrat şi a căzut, nu că ar fi fost împinsă. E cel mai urât moment! E cel mai urât moment când te simţi neputincios, frânezi şi trenul nu se poate opri pe loc, instantaneu. S-a dus, un vagon a trecut peste ea. Era trenul plin…”, a declarat mecanicul metroului, pentru Observator„Vă daţi seama că nu se poate opri aşa. Indiferent cine ar fi fost nu putea să îl oprească mai repede. Eu azi am fost la consiliere psihologică la Depoul Ciurel. Eşti om până la urmă şi te doare. E cineva, e un suflet”, a mai completat bărbatul. 

„Oamenii filmau ca la spectacol!”

Mecanicul a vorbit și despre lucrurile petrecute imediat după incident: „Unii filmau, alţii pozau. Oamenii filmau ca la show, ca la spectacol. Când am văzut că fata a căzut nu era altcineva în primele secunde. După aceea am oprit, a început lumea să se adune".
Bărbatul a spus că și-a dat seama că nu poate evita impactul cu tânăra căzută: „Am văzut-o, mi-am dat seama că nu pot să evit, vă daţi seama… E cea mai urâtă senzaţie. Pentru asta, câteodată nici nu merită să fii acolo. Dar, ce să facem? Face parte din viaţă şi nu avem ce face, trebuie să trecem peste şi să merge mai departe. Asta ne e meseria", a mai spus conductorul vagonului.