Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

O femei care a intrat în moarte clinică după ce s-a înecat, crede că a văzut viața de apoi. Iar pe acel tărâm timpul s-a oprit și a înțeles tot ceea ce i se întâmplă.

Dacă există viață după moarte, rămâne de dovedit. Cu toate acestea, o femeie crede că are răspunsul după o experiență aproape de moarte. Anne s-a înecat accidental și a intrat în moarte clinică. Pentru o perioadă, a povestit femeia, a fost transportată pe un alt tărâm.

Aici s-a oprit timpul pentru ea și i s-a făcut o trecere în revistă a vieții sale

Înainte de a fi trimisă înapoi la viaţa de pe Pământ, Anne spune că i s-a dat de ales dacă să rămână sau să se întoarcă.

„Odată ce am acceptat că voi muri, timpul s-a oprit. Eram într-un întuneric complet și înconjurată de dragoste. Pentru prima dată în viața mea, am fost în deplină pace și fără nicio anxietate. Apoi am făcut o recenzie a vieții mele. La sfârșitul revizuirii vieții, am auzit o voce care spunea „Alege”. În acel moment, am înțeles că aș putea rămâne în deplină pace sau aș putea alege să mă întorc. Primul meu gând a fost: Acest loc este foarte frumos, nu sunt sigură că vreau să mă întorc”, a povestit ea pentru Near Death Experience Research Foundation.

„Dar atunci am știut trebuie să mă întorc pe Pământ. Diferența era că trebuia să renasc, să învăţ să merg, să vorbesc și să gândesc. Şi mi-am zis că ar fi greu pentru mine. Înțelegând toate aceste lucruri, am ales să mă întorc în corpul meu”, a mai spus femeia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anne este convinsă că există viața de apoi. Ce spun oamenii de ştiinţă

Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt atât de convinși că experiența Annei este neapărat dovada vieții de apoi, ci mai degrabă o reacție naturală a creierului pe măsură ce un individ se apropie de moarte.

Neurologul Christof Koch, președinte și om de știință, șef al Institutului Allen pentru Știința Creierului, consideră că viziunile legate de moarte sunt de obicei semnele creierului care rămâne fără oxigen.

Dr. Koch a scris într-un articol pentru Scientific American: „Accept realitatea acestor experiențe intens simțite. Sunt la fel de autentice ca orice alt sentiment sau percepție subiectivă. În calitate de om de știință, cred în ipoteza că toate gândurile, amintirile și experiențele noastre sunt o consecință a puterilor naturale ale creierului nostru, mai degrabă decât ale oricăror forme supranaturale, relatează express.