Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturie cutremurătoare în crima de la Giurgiu. Detaliul crucial pe care toți l-au ignorat
Mărturie cutremurătoare în crima de la Giurgiu. Detaliul crucial pe care toți l-au ignorat

Mărturie cutremurătoare în crima de la Giurgiu. Detaliul crucial pe care toți l-au ignorat

Un martor al crimei de la Giurgiu face precizări explozive despre ce s-a întâmplat vineri seară, când o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp, în apropiere de București.

Crima din Giurgiu a șocat o țară întreagă. Vineri seară, o tânără a fost ucisă, bagată într-o valiză de culoare mov și incendiată pe un câmp din Giurgiu, în apropiere de București. Cu toate că tragicul eveniment s-a produs într-o zonă intens circulată, cazul pare că le dă mari bătăi de cap autorităților. Astfel, în ultimele zeci de ore, anchetatorii au făcut audieri-maraton, zeci de șoferi fiind chemați să ofere detalii despre unua dintre cele mai macabre crime.

Alex, unul dintre șoferii audiați de oamenii legii, a povestit, pentru Antena 3, ce s-a întâmplat în noaptea de vineri seară. Acesta a declarat că, în jurul orei 22:00 se întorcea de la muncă, împreună cu iubita lui, când au văzut focul pe câmp.

Ei puteau fi martorii-cheie ai crimei din Giurgiu

Acesta nu a bănuit nicio secundă faptul că acolo ardea o persoană, presupunând că era un incendiu de vegetație, cu toate că afară ploua destul de puternic.

„Eu lucrez în București, am ieșit pe la 22.00 de la muncă. Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce plouă.

Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident.

Când eram la Mihăilești ne-au sunat niște prieteni și ne-a anunțat că a fost o persoană incendiată. Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet.

Aseară, ne-au sunat de la Poliție și mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie.

Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live. Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă”, a declarat Alex, unul dintre tinerii care a ajuns printre primii la locul oribilei crime.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: