Evenimentul Zilei > Social > Primăria Capitalei a aprobat un marș și miting cu 10.000 de persoane, pe 24 ianuarie
Primăria Capitalei a aprobat un marș și miting cu 10.000 de persoane, pe 24 ianuarie

Primăria Capitalei a aprobat un marș și miting cu 10.000 de persoane, pe 24 ianuarie

Primăria Capitalei a aprobat cererea Sindicatului cadrelor militare disponibilizate de a organiza proteste în perioada 23-31 ianuarie în București.

Potrivit reprezentanților Municipalității, în această perioadă, aceștia au primit dreptul de a protesta pe trotuarul din fața monumentului Leul, situat la intersecția bulevardelor Iuliu Maniu și Geniului (în apropiere de Palatul Cotroceni), între orele 10.00 și 19.00. La aceste proteste vor participa 150 de persoane, în fiecare zi.
Iar, pe data de 24 ianuarie, Sindicatul va organiza un miting în Piața Victoriei și un marș de protest pe traseul Aviatorilor-Calea Dorobanți-strada Emil Pangrati. Potrivit autorizației emise astăzi de Primăria Capitalei, la acest marș vor participa 10.000 de persoane.
Edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că nu se pune problema să nu autorizeze un miting în condiţiile în care ştie foarte bine ce se întâmplă în România. ”Mă despart complet de cei care provoacă forţele de ordine, violenţele şi distrugerile în special ale străzilor şi clădirilor”, a afirmat Oprescu.