Evenimentul ZileiEVZ SpecialMarius Șumudică, umilit în Turcia. „Se comportă ca un țigan, e un țigan”

Marius Șumudică, umilit în Turcia. „Se comportă ca un țigan, e un țigan”

Marius Șumudică, umilit în Turcia. „Se comportă ca un țigan, e un țigan”
Marius Șumudică a fost insultat în direct, la un post TV din Turcia. Celebrul antrenor român a fost ținta unor atacuri rasiste.

Marius Șumudică, celebrul antrenor român, a fost ținta unei insulte rasiste în Turcia. Atacul a fost lansat în timpul unei emisiuni TV.

Totul a pornit de la faptul că Șumudică susține că se simte jignit de conducerea lui Gaziantep. Motivul revoltei arătate de tehnicianul român îl reprezintă tratativele pentru prelungirea contractului. Însă atitudinea pe care Marius Șumudică a avut-o l-a făcut pe un fost fotbalist și arbitru turc să aibă un derapaj rasist față de român.

Erman Toroglu, fost fotbalist și arbitru turc, a comentat într-un mod total deplasat disputa dintre conducerea lui Gaziantep și tehnicianul român. El este de părere că pretențiile lui Șumudică sunt exagerate și că se crede mai bun decât Fatih Terim.

Mass media din Turcia atrage atenția că reacția turcului a fost una extrem de jignitoare la adresa tehnicianului român.

Marius Șumudică, însultat în Turcia: „Antrenorul ăsta e plin de figuri”

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut așa ceva, unde se crede? Se comportă ca un țigan, e un țigan”, au fost cuvintele folosite de Erman Toroglu în direct, la o emisiune televizată.

„Nu mai vorbiți așa!”, a spus moderatorul emisiunii, încercând să îl calmeze pe fostul fotbalist.

„Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerșetor?”, a răspuns acesta, scrie DigiSport.

Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep?

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, nemulțumit de conducerea echipei turce, a negociat cu arabii de la Al Shabab și anunță că săptămâna viitoare ar putea pleca.

„De acum, de săptămâna viitoare. Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz. Eu tot am dat semnale, m-au amânat, n-am avut nicio discuție. În seara asta vom discuta, dar ei știu foarte bine că nu putem continua în acest condiții. Cred că le va fi greu să suporte ceea ce eu voi cere pentru mine și stafful meu. Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând.

„Cred că săptămâna viitoare ne despărțim. Mă deranjează si declarațiile că ne-am înțeles cu antrenorul. Nu ne-am înțeles deloc. Vor să liniștească fanii, nu știu ce-i în capul lor. Sunt șefii mei, îi respect. Mă deranjează foarte mult când începi să vorbești cu jucători fără să întrebi antrenorul. Nu e normal. Antrenorul trebuie să fie șeful în vestiar.

E greu să ajungi la echipe mari în Turcia. M-am bucurat de mesajul unuia dintre directorii sportivi de la o echipă mare, dar e greu să ajungi la un astfel de nivel. Au antrenorii lor, cu un oarecare statut. Sunt antrenori care au nume în Turcia și e greu să le iei fața. Nici nu știu cum am ajuns noi aici, suntem ca și castravetele în salata de boeuf, unora nu le place și îl dau la o parte.”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.


Accesează: