Evenimentul ZileiSportMarius Șumudică rămâne în Turcia, după scandalul uriaș cu Gaziantep. Ofertă surprinzătoare

Marius Șumudică rămâne în Turcia, după scandalul uriaș cu Gaziantep. Ofertă surprinzătoare

Marius Șumudică rămâne în Turcia, după scandalul uriaș cu Gaziantep. Ofertă surprinzătoare
Marius Șumudică are continue să rămână în Turcia, pentru că are o ofertă de la Rizespor. Ar putea debuta împotriva foste formații.

Marius Șumudică are mari șanse că continue să lucreze în fotbalul din Turcia. Românul s-a despărțit de formația Gaziantep, cu mare scandal, și ar putea ajunge la gruparea Rizespor. Presa din Turcia a anunțat, astăzi, această variantă. Contractul antrenorului în vârstă de 49 de ani s-ar întinde pe o perioadă de 1 an și jumătate. să îl înlocuiască pe croatul Stepjan Tomas, angajat în luna august a anului trecut.

Dacă va semna cu cei de la Rizespor, Șumudică ar putea să debuteze chiar contra foste sale formații, Gaziantep. Meciul este programat să se dispute la data de 20 ianuarie.

Marius Șumudică ar putea continua în Turcia

Tehnicianul român s-a supărat pe oficialii celor de la Gaziantep, atunci când cele două părți au negociat prelungirea contractului. Lui „Șumi” i s-a propus o înțelegere cu 10% mai mică.

Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului. E foarte greu să continui în aceste condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului (n.r – finalul acestui sezon). Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.

Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe”, a tunat Șumudică.

Declarațiile care i-au fost fatale

„Gaziantep s-a despărţit de comun acord de antrenorul român Marius Şumudică. Acesta a condus echipa în ultimul an şi jumătate. Succesul antrenorului român, care s-a despărţit brusc de roş-negri, a atras atenţia în ultima vreme.

Marius Şumudică a făcut mai multe declaraţii despre contractul său în ultimele săptămâni. Și a pornit o dispută cu managementul clubului prin intermediul presei. Declaraţiile făcute de Şumudică după meciul cu Sivasspor au umplut paharul. Iar conducerea lui Gaziantep a decis ca drumurile lor să se despartă”, explic presa si Turcia.


Accesează: