Evenimentul Zilei > Monden > Mario Fresh și Alexia Eram, revedere emoționantă. Cadouri extravagante pentru cei doi îndrăgostiți. GALERIE TOTO
Mario Fresh și Alexia Eram, revedere emoționantă. Cadouri extravagante pentru cei doi îndrăgostiți. GALERIE TOTO

Mario Fresh și Alexia Eram, revedere emoționantă. Cadouri extravagante pentru cei doi îndrăgostiți. GALERIE TOTO

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca sunt din nou împreună, după două luni în care cântărețul a fost plecat în Asia, în cadrul unui proiect de televiziune. 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi îndrăgostiți își împărtășesc sentimentele pe rețelele sociale. Același lucru s-a întâmplat și de curând, când artistul a revenit în țară.

Revenirea lui Mario Fresh a fost anunțată de iubita sa, pe Instagram. Evenimentul a fost marcat și prin cadouri. Alexia i-a făcut cadou cântărețului o pereche de pantofi sport cu multe cristale. La rândul său, concurentul de la Asia Express i-a oferit iubitei sale un geantă extravagantă. Mai mult, la revenirea în țară, Mario Fresh s-a și tatuat. Acesta și-a desenat pe braț mai mulți lupi.

Alexia Eram și Mario Fresh [GALERIE FOTO]

Mario Fresh și Alexia Eram, relație la distanță

În ciuda distanței, cei doi tineri spun că relația merge foarte bine și speră ca perioada studenției să treacă cât mai rapid, pentru a fi împreună din nou, în România.

„Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum”, a declarat puștiul pentru Viva.