Evenimentul Zilei > Monden > Mare scandal la TV! Un chef celebru a fost jignit şi replica n-a întârziat: „E un incult.”
Mare scandal la TV! Un chef celebru a fost jignit şi replica n-a întârziat: „E un incult.”

Mare scandal la TV! Un chef celebru a fost jignit şi replica n-a întârziat: „E un incult.”

Un episod tensionat între un prezentator şi un chef celebru se putea transforma într-un scandal la o emisiune celebră.

S-a întâmplat în emisiunea „This morning” (ITV), iar protagoniştii au fost bucătarul Phil Vickery şi prezentatorii Eamonn Holmes și Ruth Langsford (soţ şi soţie).

La un moment dat, Eamonn a avut o remarcă nepotrivită despre supe, iar Phil a răspuns părăsind pur şi simplu platoul de filmare.

Pentru a mai atenua şocul, Ruth a încercat să-l scuze pe soţul ei numindu-l filistin, care printre altele înseamnă şi incult şi refractar la nou.

Supa de dovleac a încins spiritele

Miercuri dimineaţa, înfruntând vremea furtunoasă de afară, Phil Vickery a gătit o supă de legume chiar la o fermă de dovleci de lângă oraşul Crawley.

În acest timp, prezentatorii matinalului comentau în studioul de la Londra, la căldură şi feriţi de vicisitudinile vremii.

La un moment dat, atmosfera s-a stricat brusc după ce un comentariu al lui Eamonn Holmes l-a determinat pe celebrul chef să iasă din cadru.

A fost doar mimarea frustrării generate de faptul că Holmes a considerat că toate supele de legume au acelaşi gust. Astfel, bucătarul a reacţionat cât s-a putut de elegant şi a încercat să evite un scandal.

De la chef a pornit sfada

Vedeta ITV în vârstă de 60 de ani a considerat că supa este delicioasă, dar a subliniat că toate supele sunt „la fel”.

Aici s-a ajuns după ce chef Phil a comparat dovleacul rotund cu dovleacul lunguieţ, provocând rumoare în studio.

El a spus: „Are gust de dovleac. Ai avut dovleac Eamonn?” Când Eamonn i-a sugerat că vorbește despre „dovleacul portocaliu”, Phil a răspuns: „Știam că este o pierdere de timp de când am spus-o.”

Întorcându-se la soția sa, Eamonn a spus: „Știi când te uiți la un meniu într-un restaurant și te gândești: «Nu cred că îmi va plăcea asta.» Practic, toate supele au același gust.”

Nevasta a aplanat conflictul

Ruth a luat în derâdere remarca şi i-a replicat: „Despre ce vorbești? Cum poate gustul supei de ciuperci să fie la fel ca acela al supei de dovleac?”

El a răspuns: „Pui un puţin piper peste ea și totul are același gust.”

Ajutându-l pe expertul în gătit, Ruth și-a cerut scuze, spunând: „Phil îmi pare foarte rău, omul este un filistin, ce pot să spun?.”

Când s-a întors să gătească un risotto gustos de dovleac pentru cei doi soţi, Phil a precizat că nu vor exista resentimente din cauza acestui episod.

sursa: dailystar.co.uk