Evenimentul Zilei > Monden > Durere fără margini pentru Mihai de la 3 Sud Est. Mama lui a murit! Mesaj sfâșietor
Durere fără margini pentru Mihai de la 3 Sud Est. Mama lui a murit! Mesaj sfâșietor

Durere fără margini pentru Mihai de la 3 Sud Est. Mama lui a murit! Mesaj sfâșietor

Mihai de la 3 Sud Est este în doliu. Mama celebrului artist a murit. Anunțul tragic a fost făcut chiar de către artist, duminică seară.

Mihai de la 3 Sud Est este în doliu după ce mama sa a murit. Tragicul anunț a fost făcut chiar de artist, duminică seară.

Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a murit. Artistul, „urmărit” de necazuri

După ce Mihai de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu coronavirus, artistul trece din nou prin momente pline de durere. Acesta a postat pe rețelele sociale mai multe imagini însoțite de un mesaj trist. „Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita ,niciodată!”, a scris artistul.

În urmă cu câteva luni, Mihai de la 3 Sud Est a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea acestuia a fost foarte gravă, fiind intubat la ATI. Artistul a avut grave probleme de respirație.

Din fericire, acesta a câștigat lupta cu nemilosul virus, iar după mai multe săptămâni petrecute în spital artosul a revenit acasă, alături de cei dragi.

Mihai de la 3 Sud Est, mesaj emoționant după ce a câștigat lupta cu virusul

„Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viață .

Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar AȚI Ciprian Bărbulescu, care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles, vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est, care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând , vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.

Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu știm ce ne asteaptă.