Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama Luizei Melencu este cercetată pentru dare de mită. Acuzații aduse procurorilor de avocatul femeii
Mama Luizei Melencu este cercetată pentru dare de mită. Acuzații aduse procurorilor de avocatul femeii

Mama Luizei Melencu este cercetată pentru dare de mită. Acuzații aduse procurorilor de avocatul femeii

Monica Melencu are calitate de martor într-un dosar ce vizează șpaga dată la un punct de frontieră din România.

Probleme în familia Luizei Melencu, fata dispărută în cazul Caracal. Monica Melencu, mama tinerei, este cercetată pentru dare de mită. Ea a fost chemată la audieri de procurorii anticorupție, în calitate de martor. Ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) au deschis un dosar în care se anchetează o presupusă șpagă dată pentru trecerea ilegală a frontierei.

Mama Luizei Melencu a povestit că a dat șpagă la vamă și a trecut punctul de frontieră însoțită de cele două fete

Monica Melencu este cercetată pentru că în urmă cu un an a declarat că a reușit să treacă granița alături de fiicele ei, după ce a dat șpagă. Evenimentul s-ar fi întâmplat la Vama Bechet. Carmen Obîrșanu, avocata femeii, a afirmat că procurorii încearcă de fapt să o reducă la tăcere pe mama Luizei Melencu, conform România TV.

Pentru că Monica Melencu a spus în repetate rânduri că dosarul ce privește uciderea fiicei sale nu conține suficiente probe. Acuzații ce i-au vizat direct pe procurori.

„Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat”

„Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație.

Ce se face în acest dosar, nu se face justiție. Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat. I s-a sugerat de către judecătoare să nu dea declarații.” A afirmat avocata, conform sursei citate.


Incredibil ce se întâmplă în cazul Caracal. Detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă

Ultima oră în Cazul Caracal. Dincă, lovit dur de justiție. Va pierde și o grămadă de bani

Tulburător! Cazul Caracal are rădăcini adânci. Drama care poate scoate la iveală totul