Evenimentul Zilei > Sport > Lumea fotbalului românesc este în doliu. Coronavirusul lovește din nou. Avea doar 43 de ani
Lumea fotbalului românesc este în doliu. Coronavirusul lovește din nou. Avea doar 43 de ani

Lumea fotbalului românesc este în doliu. Coronavirusul lovește din nou. Avea doar 43 de ani

Cătălin Didu, fostul fotbalist de la Extensiv Craiova, Alro Slatina şi Apulum Aba Iulia, a murit. Acesta a fost infectat cu coronavirus.

Lumea fotbalului românesc este în doliu după ce Cătălin Didu a murit. Fostul fotbalist de la Extensiv Craiova, Alro Slatina şi Apulum Aba Iulia a fost infectat cu coronavirus. Fotbalistul, în vârstă de doar 43 de ani, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în urmă cu doar câteva săptămâni. Cu toate că medicii erau optimiști în ceea ce privește starea de sănătate a fotbalistului, acesta a murit vineri, în urma unui stop cardio-respirator.

Foștii colegi, fanii și prietenii fotbalistului au fost devastați de decesul acestuia. Aceștia au postat mai multe mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a lui Cătălin Didu.

„Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Cătălin Didu a murit. Era unul dintre cei mai mari suporteri ai echipei Universitatea Craiova

Cătălin Didu a fost un sporter înfocat al Universitatea Craiova. Alături de fiica sa, acesta participa ori de câte ori avea ocazia la meciurile echipei.

În ceea ce privește cariera sa sportivă, timp de zece ani, între anii 1998 și 2008, Cătălin Didu a evoluat în Liga Secundă, la Extensiv Craiova, la Oltul Slatina şi Alro Slatina şi la Apulum Alba Iulia.

În anul 2005, regretatul fotbalist a fost victima unui scandal produs între membri echipei Oltul Slatina, care se întorceau de la un meci la Otopeni, şi suporterii Rapidului.

În urma scandalului, Cătălin Didu a fost cel mai rănit. Sportivul s-a ales cu un ochi vânăt și cu mai multe leziuni, scrie Capital.ro.

CITEȘTE ȘI A șaptea zi de proteste. În Capitală sunt așteptate circa 100.000 de persoane, spun organizatorii

CITEȘTE ȘI A murit Gabi Luncă. România a mai pierdut un colos al muzicii

CITEȘTE ȘI A murit Nelu Ploieşteanu. Ce avere a lăsat artistul şi cui îi rămân banii

CITEȘTE ȘI Nelu Ploieșteanu, lăutarul boemei de la Șarpele Roșu. Cum și-a trăit viața marele artist al muzicii lăutărești