Evenimentul Zilei > Politica > Lucian Romașcanu îndreaptă armele împotriva lui Rareș Bogdan. „Un opozant de carton la propriul partid”
Lucian Romașcanu îndreaptă armele împotriva lui Rareș Bogdan. „Un opozant de carton la propriul partid”

Lucian Romașcanu îndreaptă armele împotriva lui Rareș Bogdan. „Un opozant de carton la propriul partid”

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a afirmat, sâmbătă, că este un „opozant de carton la propriul partid”.

Afirmația vine, după ce europarlamentarul Rareș Bogdan l-a atacat pe Viorel Ștefu care s-a înscris de curând în PNL.

Mai mult, acesta a fost numit la conducerea unei filiale a PNL.

În acest context, Lucian Romașcanu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care-l atacă, la rândul său, pe Rareș Bogdan.

„Rareș Bogdan face exerciții de imagine fiind iar un opozant de carton la propriul partid. Adresează rugăminți fierbinți pe Facebook pentru ca PNL să nu primească traseiști după ce PNLul s-a îndestulat cu asemenea călători politici.

Rareș Bogdan este PRIM VICEPREȘEDINTELE PNL!

Are puterea de a decide politica de cadre a partidului lor în forurile lor statutare.

De ce nu o face? Pentru e mai profitabil să adune oastea de strânsură în penumbră și să se joace de-a intransigentul pe Facebook.

Ipocrizia in formă pură!”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

„Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!”, a declarat Rareș Bogdan

Liderul liberal spune că nu va accepta să stea la aceeași masă cu Ștefu și-i cere șefului PNL Buzău să renunțe la această decizie.

„Cred că este o greșeală și îl rog pe colegul meu Romanescu, președintele Federației de Tenis de Masă și președintele de la Buzău, să-și revizuiască decizia și să renunțe la domnul Ștefu. În momentul în care îl pui secretar general la o filială unde candidează președintele partidului de opoziție și secretarul general de la al doilea partid de opoziție, adică domnul Ciolacu și domnul Felix Rache, doi lideri importanți ai stângii, împotriva noastră, e un dezastru.”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.