Lucian Mîndruță a împărtăşit internauţilor prin ce spaimă a trecut, crezând că băiatul cel mic s-a infectat cu noul coronavirus.

“Ultimele 24 de ore de rollercoaster s-au terminat cu poza asta. A început ieri. Matei, băiatul cel mic a făcut febră. Mare. Dureri de cap. Grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de Covid. E vară, normal că ne-am speriat. Cine face gripă vara? Hai la Matei Balș! Ne-am pus măști, ne-am așezat la triaj, am ajuns până la intrare, el foarte slăbit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie.

Și i-au luat testul. Am plecat aseară târziu spre casă, căci n-aveam oricum unde să mergem: dacă intram, intram peste pacienții cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri că n-are! Așa că am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gâtul din ce în ce mai umflat, noi cu inima tot mai mică: dacă are Covid?

Azi la prânz am fost nevoiți să chemăm Salvarea, căci nu mai putea înghiți nimic și se deshidrata. Au venit oamenii, cum se vine la suspecți de Covid: cu tot tacâmul. Și ni l-au mai pus pe picioare. Ne-am despărțit cu multă recunoștință cu ei, deși nu știm exact de cine….) Nici măcar o cafea n-am putut să le dăm. Așa că las poza asta aici, să știe cât de mult au contat pentru noi. La o oră după, a venit și răspunsul de la Matei Bals: e negativ. Acu’ trebuie să-l facem bine de amigdalită. Țineți-ne pumnii… (P.S. Sunt cu cască de ciclist pentru că m-am dus după ei cu bicicleta, să nu se rătăcească în cartier!)”, a scris Lucian despre fiul cel mic (foto).

mihai mindruta fiul cel mic

Fiul cel mare nu mai vrea să studieze în Olanda, ci în România

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE