Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură pentru Adi Mutu! Pierde o sumă colosală în instanța în favoarea copilului cu Alexandra Dinu
Lovitură pentru Adi Mutu! Pierde o sumă colosală în instanța în favoarea copilului cu Alexandra Dinu

Lovitură pentru Adi Mutu! Pierde o sumă colosală în instanța în favoarea copilului cu Alexandra Dinu

Adi Mutu a ajuns în fața judecătorilor după ce prima sa soție, Alexandra Dinu, l-a dat în judecată din cauza pensiei alimentare.

Se pare că de-a lungul anilor, Adi Mutu a uitat financiar de existența fiului său cu actrița, doar că acum a venit si nota de plată. Așa că judecătorii de la Judecătoria Buftea au stabilit: “admite cererea. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de Bej Ioachim Flavius-Lucian în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de Bej Ioachim Flavius-Lucian în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“. Alexandra Dinu a cerut, așadar și amendarea fostului soț, însă instanța nu a fost de acord cu acest aspect.

Adrian Mutu și-a găsit fericirea în brațele actualei lui soții, Sandra Mutu

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au avut o relație la începutul anilor 2000 și atunci au făcut și un copil, pe Mario. Doar că Adi Mutu a fost greu de ținut în frâu, așa că la doar câțiva ani de la căsătorie s-a despărțit de Alexandra în favoarea frumoasei Consuelo, cu care a făcut două fete. Cert e că nici măcar Consuelo n-a putut să-l țină doar lângă ea, așa că Adi Mutu și-a găsit o nouă iubire și este actualmente căsătorit cu Sandra Mutu, cu care are de altfel și un băiețel.