Evenimentul Zilei > Economie > Oferta anului în România. Job plătit cu 450 de euro zilnic. Care sunt cerințele angajatorului
Oferta anului în România. Job plătit cu 450 de euro zilnic. Care sunt cerințele angajatorului

Oferta anului în România. Job plătit cu 450 de euro zilnic. Care sunt cerințele angajatorului

Există pe piață un loc de muncă extrem de atractiv din punct de vedere al salariului. Remunerația ajunge la 450 de euro zilnic. Cine este angajatorul.

Unul dintre cel mai bine plătite locuri de muncă din România este în domeniul IT-ului. Cu suma de 450 de euro pe zi remunerează angajatorul, asta însemnând un salariu total de 9.000 de euro lunar, conform emisiunii „Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Ce angajator oferă jobul cu un salariu zilnic de 450 de euro

Este vorba despre un job full time, dar temporar, pentru o companie de consultanţă în IT din Marea Britanie, care angajează specialişti şi consultanţi IT pentru clienţi din ţări din Europa şi Asia pentru industria auto.

Potrivit best jobs, postul este unul pe bază de contract recurent de şase luni, căutându-se un candidat senior, cu experienţă solidă în domeniu şi vorbitor de limbă germană. Denumirea job-ului este de „windows N3 desktop support”, iar printre atribuţii se numără asigurarea suportului informatic pentru sistemele tehnologice de producţie ale clientului.

În afara celui mai bine plătit job al săptămânii, platforma bestjobs a realizat pentru emisiunea citată şi un top 3 al celor mai mari salarii.

Pe locul 1 se situează o poziţie de director de vânzări pentru o companie din Cehia din domeniul financiar, care să se ocupe de tranzacţii internaţionale şi schimb valutar. Aplicanţii trebuie să aibă experienţă în domeniu de peste 5 ani, iar job-ul presupune relocare, pentru care se oferă pachet de beneficii. Salariul este de 5.000 de euro pe lună, conform news.ro.

Un alt loc de muncă bine plătit. Și se poate munci de acasă

Pe locul doi se regăsește funcția de „accounts payable specialist” pentru o companie multinaţională ce are sediul în Bucureşti. Job-ul se poate face remote, dar se cere obligatoriu cunoașterea limbii franceze şi experienţă medie în domeniu. Atribuţiile postului sunt procesarea fluxului de facturi pentru clienţii companiei. Salariul: 2.500 de euro pe lună.

Pe locul trei se află un post de „tehnician de calitate” într-o multinaţională cu sediul şi punct de lucru în Cluj-Napoca. Se cer studii în domeniu şi experienţă de până la 5 ani pe un post similar. Salariul este de 2.000 de euro pe lună.

De remarcat, au transmis cei de la bestjobs, este faptul că volumul mare de candidaţi pentru angajare din luna iulie începe să se reflecte acum în angajări efective, acestea crescând în prima săptămână din august cu 15% faţă de ultima săptămână din iulie.

Orașul unde se oferă cele mai mari salarii este Bucureștiul

Iar domeniile sunt:

– vânzări (reprezentant vânzări, consultant vânzări, asistent vânzări);

– finanţe/contabilitate (specialist financiar, facturare şi procesare plăţi);

– IT (engineering, programare, dezvoltare, analiză date);

– management

– call center/suport clienţi (mai ales job-uri tehnice şi cu cerinţe de limbi străine – franceză, germană, olandeză, cehă).

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: