Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Onești. Prietena familiei uneia dintre victime: „Nu se poate descrie starea prin care trec”
Crima de la Onești. Prietena familiei uneia dintre victime: „Nu se poate descrie starea prin care trec”

Crima de la Onești. Prietena familiei uneia dintre victime: „Nu se poate descrie starea prin care trec”

Prietena familiei uneia dintre victime din agresiunea de la Onești vorbește despre drama celor care au rămas în urmă, după cele două crime de care este acuzat Gheorghe Moroșan.

Prietena familiei uneia dintre victime vorbește despre drama celor care au rămas în urmă.

Agresorul din Onești, Gheorghe Moroșanu, l-a amenințat pe fratele unuia dintre muncitorii uciși că nu-l va mai vedea în viață. Este vorba despre Dan Pătatu (55 de ani), una dintre cele două victime din agresiunea de la Onești. Dezvăluirea a fost făcută de o prietenă de familie a lucrătorului ucis.

Nicoleta Andronic (foto Antena 3), prietenă și colegă a soției lui Dan Pătatu, a vorbit despre drama prin care trece familia lucrătorului mort. Ea a vorbit într-un interviu la Antena 3.

„A vorbit doar cu fratele dânsului şi i-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă. Că o să aibă grijă că nu o să îl mai vadă în viaţă. (…) Şi noi ne punem această întrebare, cum a putut un om de 65 de ani să imobilizeze, fără ajutor, doi tineri robuşti şi sănătoşi. Deci avantajele erau din partea victimelor în această situaţie”, a povestit femeia, conform Antena 3.


Dezvăluiri cutremurătoare despre cazul din Onești. Este incredibil ce a făcut Poliția


Prietena familiei uneia dintre victime: „Cum a fost posibil…”

Nici ea și nici familiile celor doi bărbați uciși nu înțeleg ce s-a petrecut în apartament. Cum a reușit Gheorghe Moroșan să-i imobilizeze și să-i lege, fără ca ei să opună rezistență.

„Am auzit tot felul de discuţii, că a intrat cu soţia şi le-a dat cu spray paralizant şi că apoi i-a legat soţia, că i-a ajutat vecinii. Dar nu pot şti cu certitudine, deci nu am informaţii şi nu mi-am permis să o întreb pe Cristina, că nici ea nu ştie. Durerea ei este şi să mă ierte că o citez – «l-a căsăpit pe Dan al meu»”, a spus apropiata familiei Pătatu, conform sursei citate.


Ce se întâmplă cu agresorul de la Onești, care a omorât două persoane. Care este starea lui de sănătate


Familia victimei este în stare de șoc

Prietena familiei uneia dintre victime, Nicoleta Andronic. a relatat drama prin care trece Cristina, soția lui Dan Pătatu, muncitorul răpit și ucis în apartamentul din Onești. Potrivit spuselor sale, aceasta este devastate de durere. Chiar și așa încearcă să reziste și să treacă peste șocul morții soțului.

Cei doi, Cristina și Dan Pătatu, au un băiat, Tudor, care urmează să dea examenul de bacalaureat în acest an. Mama și fiul, povestește Nicoleta Andronic, se susțin reciproc în această perioadă.

„Cristina, ca și profesionist în meseria de asistent medical pe secția de chirurgie, dădea dovadă de responsabilitate în ce făcea. M-am întâlnit aseară cu ea și este devastată. Sau poate cuvântul acesta este prea puțin. Nu se poate descrie în cuvinte starea prin care trece. Chiar dacă este totuşi într-o stare de şoc încearcă să se menţină. Ce am remarcat în această familie, se ajută reciproc. Fiul o susţine pe ea şi ea îl susţine pe fiul ei”, a povestit Nicoleta Andronic.

Prietena familiei uneia dintre victime: Fiul se pregătește pentru Bac

Prietena familiei a povestit că Tudor, fiul muncitorului ucis pare puternic, deși se vede că este încercat de suferință. Situația lui este cu atât mai dramatică cu cât, peste câteva luni, urmează să susțină și examenul de Bacalaureat.

„Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va suţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate. Am înţeles că în domeniul IT-ului. Sper să îl ajute Dumnezeu și să găsească în el puterea să meargă înainte”, a mai povestit Nicoleta Andronic.


Update. Soția criminalului de la Onești, 30 de zile în arest


Filmul tragediei de la Onești

Luni seară, un Gheorghe Moroșan, din Onești, a sechestrat, într-un apartament, doi muncitori pe care i-a înjunghiat mortal. După ce a sechestrat muncitorii, agresorul a sunat la 112 pentru a anunţa că îi va omorî.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un negociator, însă bărbatul i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori.

Poliția și trupele speciale au intervenit în apartament prea târziu pentru a-i mai salva pe cei doi. Agresorul, în vârstă de 68 ani, a fost împușcat de mai multe ori, de forțele de ordine. El a fost transportat la Spitalul din Oneşti îngrijiri medicale. A fost operat, i-au fost extrase gloanțele și bilele de cauciuc din corp, iar acum este într-o stare bună.

Gheorghe Moroșan urmează să fie audiat de poliție.

Citește și:

EXCLUSIV. Cazul de la Onești. Detalii de ultim moment din „apartamentul groazei”

Operatorul care a filmat tragedia de la Onești rupe tăcerea. „Am impresia că…”

Crimele de la Onești. „Mama! L-a înjunghiat”. Un martor a filmat intervenția polițiștilor. VIDEO

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.