Evenimentul Zilei > Monden > Borcea a făcut tot ce i-a cerut Narcisa Birjaru. Salariu mare şi condiţii speciale
Borcea a făcut tot ce i-a cerut Narcisa Birjaru. Salariu mare şi condiţii speciale

Borcea a făcut tot ce i-a cerut Narcisa Birjaru. Salariu mare şi condiţii speciale

Conştient că angajarea câştigătoarei ultimei ediţii a emisiunii „Chefi la cuţite” implică un anumit efort financiar, Cristi Borcea a acceptat toate condiţiile cerute de Narcisa Birjaru pentru a lucra la hotelul pe care omul de afaceri îl deţine în staţiunea Olimp.

Amintim că Narcisa Birjaru a ajuns la restaurantul lui Borcea după ce a fost remarcată de soţia acestuia, Valentina Pelinel. Înainte să accepte oferta, ea şi-a jucat foarte bine cărţile. Astfel, profitând de notorietatea câştigată la Antena 1, Narcisa a cerut un salariu consistent şi totodată onorant. De asemenea, au existat nişte condiţii speciale legate de soţul ei, Alex Turcitu, care i-a cerut mâna încă de la 14 ani.

Conştientă fiind de volumul mare de muncă, câştigătoarea marelui premiu al emisiunii „Chefi la cuţite” a realizat că este foarte important ca soţul ei s-o sprijine şi să-i fie aproape. În acest context, i-a cerut lui Cristi Borcea să suporte costurile cu hrana şi cazarea acestuia. Cel puţin asta susţin sursele jurnaliştilor de la fanatik.ro.

„Surse foarte bine informate din preajma câștigătoarei de la Chefi la Cuțite au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivele pentru care Narcisa Birjaru a acceptat să plece din București pentru un serviciu sezonier, pe litoral, în Olimp.

Narcisa Birjaru este ajutor de bucătar în acte

Astfel, spun sursele noastre, deși Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, în postul de ajutor de bucătar, studiile sale nefiind suficiente pentru a fi bucătar în acte, câștigătoarea Chefi la Cuțite a negociat un job cât se poate de bun pentru ea și coordonează, în fapt, tot ce ține de bucătăria hotelului.

Narcisa Birjaru le-a răspuns celor care contestă că merita să câştige Chefi la cuţite

Astfel, susțin sursele FANATIK, pe lângă un venit lunar care depășește lejer 1.500 de euro, Narcisa Birjaru a cerut și alte beneficii, iar cei de la hotelul lui Cristi Borcea i-au acceptat fără să stea pe gânduri chiar dacă, în fapt, cheltuielile necesare fac ca tânăra câștigătoare au crescut substanțial.

În plus, susțin sursele noastre, Narcisa și-ar fi dorit un post sezonier, nu de altceva, dar speranțele ei legate de o carieră în bucătărie sunt legate de restaurantele de lux care, iar până acum, au cam întârziat ofertele. (…) Astfel, pe lângă dreptul de a lua decizii cu privire la meniul restaurantului de lux din Olimp, Narcisa Birjaru a solicitat și cazare și mâncare, din partea casei, pe întreaga durată a verii, nu doar pentru ea, ci și pentru partenerul ei de viață, Alex”, se arată pe fanatik.ro.

Narcisa Birjaru ajunge de la Chefi la cuțite la hotelul lui Borcea