Evenimentul Zilei > Sport > Lionel Messi prins într-o postură nemaivăzută. Superstarul Barcelonei, dărâmat complet
Lionel Messi prins într-o postură nemaivăzută. Superstarul Barcelonei, dărâmat complet

Lionel Messi prins într-o postură nemaivăzută. Superstarul Barcelonei, dărâmat complet

O imagine cu atacantul argentinian a făcut înconjurul internetului.

Multă vreme de acum înainte, fanii fotbalului vor păstra viu în memorie meciul pierdut de FC Barcelona și fața celor de la Bayern Munchen, scor 2-8, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Glumele și comentariile au curs după această partidă șocantă, iar o imagine surprinsă la vestiare, în pauză, atunci când bavarezii conduceau cu 4-1, îl arată pe Lionel Messi dărâmat total.

Superstarul argentinian pare că nu înțelege ce se petrece pe teren. Către nicăieri se uită și Marc-Andre ter Stegen, portarul catalanilor. În partea a doua, lucrurile au mers la fel de rău și Bayern s-a impus cu 4-1 și 8-2 la final.

La Barcelona se anunță o revoluție după acest rezultat. „A fost un meci oribil, trăiesc un sentiment îngrozitor, singurul cuvânt e rușine. Nu se poate juca astfel în Europa. Nu e nici prima, nici a doua, nici a treia dată când ni se întâmplă. E teribil și sper că ne va ajuta. Toți trebuie să reflectăm, clubul are nevoie de schimbări, nu vorbesc de antrenor, nici de jucători, nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, e nevoie de o modificare structurală”, a spus căpitanul Gerard Pique.

„Nimeni nu e esențial aici. Mă ofer să plec. Dacă e nevoie de sânge tânăr pentru a schimba această dinamică, eu sunt primul care plec, să las totul, pentru că am atins nivelul cel mai de jos”, a mai adăugat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în confruntarea cu Bayen Munchen.

„Are dreptate Pique. Acum trebuie să luăm decizii. Unele erau luate înainte de acest meci, altele le vom lua în aceste zile. Le vom anunța începând de acum. Nu voi spune chiar acum ce decizii am luat. Azi e o zi pentru a reflecta, o zi tristă. De mâine trebuie să ridicăm moralul fanilor din întreaga lume, care acum sunt triști după această înfrângere. Acum trebuie să cerem scuze fanilor. A fost o seară dură pentru jucători și fani. Nu am fost clubul și echipa care suntem într-adevăr”, a spus și președintele Josep Maria Bartolomeu.