Liga Campionilor. Carlo Ancelotti și magia de la Real Madrid: Este ceva inexplicabil

Liga Campionilor. Carlo Ancelotti și magia de la Real Madrid: Este ceva inexplicabil Sursa foto: Florencia Tan Jun/Getty Images

Victorii pe bandă rulantă pentru Real Madrid. După ce au câștigat La Liga cu patru etape înante de final, galacticii au înregistrat un nou succes în Liga Campionilor. Elevii lui Carlo Ancelotti s-au impus cu 2-1 în fața celor de la Bayern Munchen într-un meci care a contat pentru manșa secundă a semifinalei din Champions League.

Sezon de vis pentru Carlo Ancelotti

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a exclamat: „Am făcut-o din nou”. Victoria celor de la Real Madrid a fost asigurată de dubla reușită de Joselu. După ce au trecut de nemții de la Bayern, madrilenii vor disputa finala pe Wembley Arena unde vor întâlni o altă echipă din BundesLiga, Borrusia Dortmund.

Elevii lui Carlo Ancelotti vor juca a 18-a finală de Champions League, iar după ultima etapă din La Liga, madrilenii vor ridica cel de- al 15-lea trofeu de campioni. Galacticii pot încheia un sezon fabulos, cu o triplă de senzație, La Liga, Supercupa Spaniei și Liga Campionilor.

Real Madrid

Real Madrid Sursa foto: X

„Am făcut-o din nou”

„Este ceva inexplicabil, este magia acestui club, a acestor fani care împing pe un stadion fantastic şi a acestor jucători care nu încetează să creadă că este posibil să facă ceva magic", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Jucătorii au avut un sezon la care nimeni nu se aştepta. Nici eu nu mă aşteptam ca această echipă să fie capabilă să facă asta. Ajungerea în finală este un succes şi apoi vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat italianul, într-un moment în care Real părea la capătul puterilor după plecarea lui Karim Benzema.

Carlo Ancelotii

Carlo Ancelotti, galacticul de pe banca Realului

Italianul a lăudat și munca președintelui Florentino Perez, despre care a declarat că „a reuşit să creeze această generaţie de jucători care au realizat deja atât de multe. Ancelotii nu l-a uitat nici pe Joselu, eroul galacticilor care a trimis-o pe Real în finala de Champions League care se va disputa pe 1 iunie. „Este un exemplu fantastic, care a contribuit mult în acest sezon chiar și fără să joace multe minute”, a declarat Ancelotti cu referire la Joselu.

Vârful madrilenilor a declarat la rândul lui că este eroul unei alte nopți spectaculoase de pe Santiago Bernabeu. „„Cred că fiecare jucător visează la astfel de momente, la a fi acolo când trebuie să fii acolo. Cred că nici măcar visele mele nu au fost la fel de frumoase ca tot ceea ce am trăit în această seară", a declarat la finalul meciului Joselu.