"Ava Cherry, o cântăreaţă din trupa lui David Bowie, care a trăit cu familia sa pentru o perioadă, a spus unui apropiat că «Mick şi David erau, realmente, obsedaţi sexual unul de celălalt. Deşi dormeam în acelaşi pat cu el de foarte multe ori, am sfârşit prin a-i privi în timp ce făceau sex»", a scris Christopher Andersen în biografia intitulată "Mick: Viaţa sălbatică şi geniul nebun al lui Jagger".
Autorul biografiei pretinde că Jagger şi Bowie au avut o relaţie sentimentală în urmă cu 40 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1973, la un concert susţinut de David Bowie.
Relaţia s-a rupt atunci când Angie Bowie, care era căsătorită cu David la acea vreme, i-a găsit pe cântăreţi dormind în acelaşi pat. "Angie fusese plecată din oraş pentru câteva zile, iar când s-a întors acasă, a mers direct în bucătărie, ca să îşi facă un ceai. Servitoarea familiei i-a spus: «Cineva este în patul tău». Angie a mers în dormitorul ei, a deschis uşor uşa şi i-a văzut. Mick Jagger şi David Bowie dormeau împreună, dezbrăcaţi. Ambii s-au trezit imediat", povesteşte autorul cărţii.
Sursa: Femalefirst