Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au doborât-o pe Anamaria Prodan. Există o filmare-bombă! Video

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au doborât-o pe Anamaria Prodan. Există o filmare-bombă! Video Sursă: Arhivă EVZ

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan, care a tot sperat că Laurențiu Reghecampf va reveni în patul conjugal după ce a informat-o că dorește divorțeze. Parcă pentru a spulbera orice dubii despre o eventuală împăcare, antrenorul echipei Universitatea Craiova a decis să onoreze o invitație pentu o ședință foto alături de iubita lui, Corina Caciuc.

În cadrul ședinței foto, Corina Caciuc a vorbit despre sentimentele pe care le are pentru Reghe. La rândul său, antrenorul a lansat un mesaj în care a subliniat că orice atac la adresa jumătății sale va primi o replică.

Amintim că Anamaria Prodan a jignit-o pe iubita lui Reghecampf cu o dezvăluire din 2011. Ulterior, i-a folosit pozele, iar Corina Caciuc a anunțat că o cheamă în instanță pentru acest gest.

Recent, și cântărețul Kamara s-a implicat în scandal și a dezvăluit că a întreținut relații intime cu iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Ne puteți urmări și pe Google News

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Anamaria Prodan se va lupta în instanță cu iubita lui Reghe

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

Revenind la ședința foto realizată de jurnaliștii de la Fanatik, trebuie spus că Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc au arătat în permanență cât de mult se iubesc.

foto: fanatik.ro

Atitudinea lui protectoare a fost răsplătită cu o declarație de dragoste. Imaginile spun totul: cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din viața lor.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au făcut un pas important

Atenție! Aceasta a fost prima apariție publică împreună, în care Laur și Corina au vorbit despre povestea lor de dragoste. De asemenea, cei așteaptă venirea pe lume a unui băiețel. Nașterea este așteptată în  primăvara anului 2022.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina pentru FANATIK, singura revistă de sport glossy din România.

Mai mult, ea a spus că de abia așteaptă să trăiască emoțiile venirii pe lume a copilului.  „Cât ești de frumos!″, i-a spus viitoarea mămică antrenorului echipei Universitatea Craiova.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile. Îmi voi proteja familia”, a completat Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.