Evenimentul Zilei > Monden > Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita în oraș. Un detaliu ridică multe semne de întrebare. FOTO
Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita în oraș. Un detaliu ridică multe semne de întrebare. FOTO

Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita în oraș. Un detaliu ridică multe semne de întrebare. FOTO

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au fost filmați și fotografiați împreună pe stradă, după oficializarea relației.

Noile imagini au fost realizate zilele trecute, antrenorul Universității Craiova și iubita sa fiind surprinși pe stradă. Cei doi nu mai au nici o problemă să se afișeze împreună, în văzul tuturor, dat fiind că relația lor a devenit oficială. Astfel, într-o zi mohorâtă și rece a lunii noiembrie, care tocmai este pe cale să se încheie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost filmați și fotografiați împreună.

Inițial, iubita lui Reghe a fost surprinsă, de paparazzii de la cancan.ro, în timp ce pleca de la locuința lor către un restaurant. Aici avea să se întâlnească cu o prietenă. Corina Caciuc era îmbrăcată lejer, așa cum se poate vedea și din imaginile surprinse. Purta o pereche de colanți negri și un tricou roșu, iar pe deasupra  a îmbrăcat o geacă neagră, de toamnă – iarnă, în ton cu vremea de afară. Un detaliu ridică semne de întrebare: în imaginile surprinse nu se vede burta de gravidă.

Sursa foto. Cancan

După câteva minute, în timp ce Corina Caciuc se întreținea cu prietena sa, în locație și-a făcut apariția și iubitul ei. Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția la restaurant, iar după câteva minute, cei doi s-au retras.

Antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre parcarea în care se afla mașina. Se țineau de brat, zâmbind și sporovăind, așa cum fac doi îndrăgostiți, conform cancan.ro.

Sursa foto. Cancan

Iubita lui Reghe va naște în luna mai 2022

Conform informațiilor apărute în presa mondenă, Corina Caciuc este însărcinată cu un băiat. Acest lucru a fost confirmat cu prilejul celui mai recent control medical. Corina Caciuc ar urma să nască în luna mai a anului viitor. Iar dacă lucrurile vor evolua normal, nașterea ar urma să aibă loc undeva între 15 și 20 mai.

Până atunci cei doi speră să se încheie și divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan.

Sursa foto: Cancan

Cine este Corina Caciuc

Despre Corina Caciuc se știe că are 29 de ani și conduce, ca directoare, o companie de afaceri pe relația China – România. Iubita lui Reghe este licențiată în management, facultate pe care a început-o în Dubai și a finalizat-o în România. De asemenea, ea mai are un master în afaceri pe care l-a obținut la Universitatea Cambridge din Marea Britanie.