Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Reghecampf acuză: „Vânătoare de steliști!”
Laurențiu Reghecampf acuză: „Vânătoare de steliști!”

Laurențiu Reghecampf acuză: „Vânătoare de steliști!”

Tehnicianul „roș-albaștrilor” încearcă să cauționeze eșecul pierderii titlului și vorbește despre conspirații complexe, care pun bețe în roate echipei sale. „Reghe” a dat de înțeles că familia Iordănescu are influență la FRF și ăsta e motivul pentru care a fost suspendat înaintea meciului cu Pandurii

Steaua n-a întâmpinat probleme în meciul disputat cu FC Viitorul, pe „Arena Națională”, în cadrul etapei a 8-a a playoff- ului Ligii I și s-a impus cu scorul de 3-0. Ambele combatante au evoluat fără sprijinul antrenorilor, care au privit jocul din tribune.

Un antrenor n-a putut, celălalt n-a vrut

Laurențiu Reghecampf ar fi vrut să fie alături de elevii săi, dar a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, două etape, iar Gheorghe Hagi putea să ia loc în spațiul tehnic, dar n-a mai făcut- o, pentru că s-a supărat pe jucătorii săi și i-a lăsat locul lui Cătălin Anghel.


FC Viitorul, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, n-a câștigat niciun meci în play-off, înregistrând două egaluri și șase înfrânger


Laurențiu Reghecampf a fost foarte nervos la finalul meciului cu Viitorul, pentru că nu va putea să se desfășoare nici etapa viitoare, în confruntarea de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, din cauza suspendării. „Pare un nonsens să fii suspendat pentru că ceri explicații. Nu l-am jignit și nu am gesticulat așa cum spune domnul Balaj. Sunt singurul antrenor care a fost suspendat două etape, probabil am deranjat pe cineva de la Federație și urmează meciul cu Pandurii. E ciudat să-i dai cuiva suspendare pentru că a întrebat de ce a schimbat culoarea cartonașului la Bourceanu. Edi Iordănescu dădea indicații echipei când era suspendat și văd că nimeni nu se sesizează. Suntem vânați! Edi a greșit foarte grav și nimeni nu se sesizează”, a spus „Reghe”.

O altă Steaua din sezonul viitor

Vizibil afectat în ultima săptămână de probabila ratare a Titlului, tehnicianul a dat de înțeles, după jocul cu Viitorul, că Pandurii, echipă antrenată de Edi Iordănescu – fiul selecționerului Anghel Iordănescu – ar fi favorizată de oficialii FRF.

Altfel, Gigi Becali a anunțat că, din sezonul viitor, Steaua nu se va mai numi FCSB. „Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris «Fotbal», sus, mare, iar dedesubt «Steaua», mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi «Fotbal Steaua”» că fotbal facem!”, a anunțat finanțatorul.