Evenimentul Zilei > International > Kievul supărat că oamenii merg în vacanţă în Crimea
Kievul supărat că oamenii merg în vacanţă în Crimea

Kievul supărat că oamenii merg în vacanţă în Crimea

Un număr mare de maşini ale ucrainenilor continuă să intre în Crimea, întrucât sunt tot mai mulţi cei care intenţionează să îşi petreacă vacanţă în peninsula rusească.

Crimea a devenit o destinaţie turistică preferată pentru tot mai mulţi turişti ucraineni. Numărul acestora e în creştere în fiecare an.  În conformitate cu numerele de înmatriculare ale mişinilor, oamenii sunt din Donetsk, Lugansk, Kharkov şi Kiev.
Ca un răspuns, radicalii din Ucraina au hotărât să facă o listă cu cei care aleg să îşi petreacă vacanţa în peninsula ocupată de Rusia şi să îi pedepsească mai târziu. 

Crimea a fost mereu privită ca o destinaţie turistică preferată de turişti. Numărul de turişti aşteptaţi să viziteze peninsula în timpul perioadei de concediu din 2015 este de 4,3 milioane de oameni, cu 15% mai mulţi decât în anul 2014, relatează sputniknews.com

În martie 2014, Crimea a fost separată de Ucraina şi reunită cu Rusia, după ce la Kiev a venit un guvern naţionalist, în februarie 2014. 

Crimea a refuzat să accepte legitimitatea noi autorităţi de la Kiev şi a organizat un referendum în martie 2014, când 96% din oameni au dorit să se alăture Rusiei. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: