Karl Lagerfeld, regizorul unei campanii pentru îngheţată

Karl Lagerfeld, regizorul unei campanii pentru îngheţată

Designerul german este regizor al ultimei campaniei publicitare pentru îngheţata Magnum, campanie a cărei imagine este reprezentată de actriţa americană Rachel Bilson.

Filmul publicitar realizat din trei părţi – “Photo Mood”, “Applause” şi “Art Class”-  va fi lansat pe 21 aprilie, în cadrul festivalului de film Tribeca. Simultan cu lansarea din cadrul evenimentului dedicat debutului cinematografic al seriilor originale, filmul va mai fi prezentat pe pagina de Facebook a Magnum, 19 aprilie, chiar înaintea premierei.

În “Photo Mood”, Rachel Bilson este un model de renume puţin cam enervant, care reuşeşte ca, în cele din urmă, să îşi afle mulţumirea într-un baton de îngheţată Magnum. Pentru “Applause”, Rachel devine o prim-balerină de renume mondial care, pusă în faţa unui grup de fani zeloşi şi sufocată de îmbrăţişările pătimaşe ale iubitului, interpretat de modelul internaţional Baptiste Giabiconi, alege să fugă şi să se retragă departe de toţi pentru a-şi savura îngheţata.

Pentru cea de-a treia parte a filmului publicitar, actriţa îşi adjudecă rolul de studentă la arte obsedată de dorinţa ei puternică de a mânca îngheţată, poftă care o inspiră pentru a crea o extraordinară operă de artă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rachel Bilson apare atât în campania publicitară pentru publicaţiile tipărite, cât şi în aceea pentru televiziune, ambele urmând să demareze în luna mai, sub aceaşi baghetă creativă a lui Karl lagerfeld.