Evenimentul Zilei > International >  Johnny Depp, surprins într-un pub din Londra înaintea unui nou termen în procesul cu fosta soție
 Johnny Depp, surprins într-un pub din Londra înaintea unui nou termen în procesul cu fosta soție

 Johnny Depp, surprins într-un pub din Londra înaintea unui nou termen în procesul cu fosta soție

Johnny Depp a fost surprins, duminică seara, într-un pub din Londra, alături de o femeie misterioasă. Starul de la Hollywood s-a bucurat de câteva ore de relaxare înainte de inca o săptămână de foc în procesul împotriva publicație The Sun, in care era acuzat ca ar fi ”bătăuș de femei”.

Cu o căciulă în stil Rastafarian și cu țigarea în mână, Depp a fost văzut în compania unei femei cochete, la The Alfred Tennyson, un gastro-pub de lux din cartierul londonez  Belgravia. potrivit Daily Mail.

Fotografia a apărut cu câteva ore înainte ca fosta sa soție Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, să fie prezentă în boxa martorilor pentru a contesta afirmațiile pe care Depp le-a făcut pe parcursul celor cinci zile de prezentare de probe care s-au încheiat săptămâna trecută la Înalta Curte din Londra.

La ultima ședință, de vineri, Amber Heard a prezentat o poză cu fața ei după ce Johnny Depp ar fi aruncat un telefon înspre ea. Fotografia arată roșeață pe obrazul și ochiul drept, dar imaginile au fost calificată de prietenul lui Depp, Isaac Baruch, martor în proces, drept „phoney baloney”, un gen de balon de săpun.

Eroul din saga „Piraţii din Caraibe“ a dat în judecată, la Înalta Curte de la Londra, tabloidul „The Sun“ şi societatea editoare NGN, care au publicat un articol apărut în aprilie 2018 în care era dovedit că şi-a lovit fosta soţie.

Actorul în vârstă de 57 de ani afirmă că Amber Heard, 34 de ani, a construit împotriva lui un dosar în timpul căsătoriei lor de doi ani, încheiată cu un divorţ în 2017, cu scopul de a avansa în carieră pe cheltuiala lui.

Avocații săi spun că articolul lăsa să se înțeleagă că există „dovezi incontestabile ” conform cărora Depp ar fi agresat-o pe Amber Heard în mai multe rânduri și că s-a temut pentru viața ei”.

NGN apără articolul ca fiind adevărat și spune că Johnny Depp ”își controla și abuza verbal și fizic partenera, în special atunci când era sub influența alcoolului și/sau a drogurilor”.