Bărbatul care ar fi sechestrat-o pe Ioana Filimon timp de o lună în Turcia, a postat un clip dintr-un restaurant, filmat în urmă cu două săptămâni, în care aceasta se află pe perfuzii, după ce i s-a făcut rău.

La început au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar drama prin care a trecut în ultimul timp alături de turc a făcut-o pe Ioana Filimon să-şi dorească să nu mai audă de nimeni şi nimic. Vedeta şi-a închis contul de Instagram şi îl consideră pe bărbat foarte periculos, notează spynews.

Ioana Filimon vrea să uite de tot ce s-a întâmplat, dar bărbatul a dezvoltat o mică obsesie pentru ea. Ca dovadă stă şi filmuleţul făcut public, cu vedeta, pe perfuzii.

Miss România s-a întors în sânul familiei, după ce a făcut eforturi imense timp de două săptămâni să părăsească Turcia, deşi coşmarul ei ţinea de o lună. Aceasta se află acum alături de părinţi, dar acest lucru nu ar fi fost posibil dacă aceştia nu sunau la Ambasada României în Turcia, care a alertat Poliţia.

Fanii şi prietenii Ioanei au fost uimiţi când au văzut cele mai recente imagini postate de iubitul turc pe reţelele sociale. Acesta a postat câteva filmuleţe şi imagini cu o cerere în căsătorie, iar toată lumea a crezut că aceasta a avut loc acum.

Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu ceva timp, dar bărbatul a postat acum imaginile pentru a lăsa de înţeles că ei sunt încă împreună, potrivit Spynews.

Vezi video aici: