ÎNCĂ o bancă ia măsuri! MILLENNIUM copiază oferta OTP și reduce DOBÂNDA pentru cei cu credite în franci

ÎNCĂ o bancă ia măsuri! MILLENNIUM copiază oferta OTP și reduce DOBÂNDA pentru cei cu credite în franci

Începând de astăzi, clienţii Millennium Bank care au credite în fraci elvețieni pot beneficia de o reducere temporară cu 1.5 puncte procentuale a marjei ratei de dobândă la toate creditele contractate în franci elvetieni, pentru o perioadă de trei luni, în baza unei solicitări scrise adresată oricărei sucursale a Băncii Millennium, a anunțat banca. Cererile pt fi depuse pȃnă la data de 27 februarie 2015.

„Portofoliul de credite în CHF al Millennium Bank Romȃnia este foarte redus, cu toate acestea analizăm constant evoluţia pieţei şi vrem să ne asigurăm clienţii că vom continua să căutăm măsuri de protecţie pentru a-i susţine în asemenea situaţii neaşteptate. În acest sens, îi invităm pe clienţii noştri cu credite în franci elveţieni, în unităţile Millennium Bank, unde vom găsi cele mai bune soluţii personalizate.”, a declarat Adrian Popa, Director de Marketing şi Comunicare la Millennium Bank.

De asemenea, Raiffeisen, OTP, Volksbank și Piraeus au anunțat că sunt dispuse să îi sprijine pe clienții cu credite în franci, cu oferte individuale sau stas. 

Ne puteți urmări și pe Google News