Evenimentul Zilei > Monden > Teribilism dus la extrem. Tinerii au stat la masă cu ursul și i-au făcut sandwich-uri cu unt de arahide VIDEO
Teribilism dus la extrem. Tinerii au stat la masă cu ursul și i-au făcut sandwich-uri cu unt de arahide VIDEO

Teribilism dus la extrem. Tinerii au stat la masă cu ursul și i-au făcut sandwich-uri cu unt de arahide VIDEO

Imaginile cu un urs care a venit la masa unor turiști aflaţi la un grătar la marginea unei păduri au devenit virale pe social media..
Mai mulţi prieteni se aflau la un grătar în pădure, când, din tufișuri, apare un urs destul de prietenos. Animalul s-a apropiat de masă şi chiar a început să mănânce ce mai rămăsese de la grătarul grupului.
De remarcat că nimeni de acolo nu s-a speriat atunci când ursul şi-a făcut apariţia. Chiar şi cei care filmau se amuzau copios de modul în care ursul a venit la masă și de modul în care animalul s-a desfășurat alături de oameni. Dar, ceee este şi mai interesant, unul dintre cei aflaţi la masă i-a dat mâncare din mâna sa, un altul i-a adus o pungă cu pâine şi un borcan cu unt de arahide.

Imaginile fac înconjurul lumii

În video mai puteţi vedea cum multi prieteni au fost filmați în timp ce împărţeau prânzul cu un urs care şi-a făcut apariţia din pădure. Fără să se sperie sau să fugă din calea lui, oamenii i-au dat ursului ce le-a mai rămas din mâncarea pe care o aveau cu ei. Ursul a gustat tot ceea ce i s-a oferit apoi s-a retras în pădure mulțumit de masa de prânz.