Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete nu are liniștite! Dezvăluirea făcută de Cornel Galeș: Da, am ÎNȘELAT-O!
Ileana Ciuculete nu are liniștite! Dezvăluirea făcută de Cornel Galeș: Da, am ÎNȘELAT-O!

Ileana Ciuculete nu are liniștite! Dezvăluirea făcută de Cornel Galeș: Da, am ÎNȘELAT-O!

Cornel Galeș a oferit detalii picante din viața dublă pe care a dus-o alături de Ileana Ciuculete, decedată la începutul acestui an.

Bărbatul fostei artiste a recunoscut că a dus-o o poveste de dragoste paralelă, însă menționează că Ileana Ciuculete a știut despre această idilă.

"Da, am înşelat-o pe Ileana. Ştia Ileana. Da, am o relaţie cu doamna Viviana. (…) Eu sărut mâna femei ca un gest nobil. O cunosc pe Viviana de câteva luni. Am cunoscut-o mai târziu, după moartea Ilenei. Când problemele s-au acutizat mai multe femei au sărit să mă ajute. Se spunea că nu pot să mă întreţin, că nu am nimic de lucru", a spus Cornel Galeş, conform spynews.

"Eu la ora actuală nu credeam că mai există femei aşa de puternice. Viviana este o femeie extraordinară, foarte pregătită profesional şi sentimental, cu toate că a trecut prin multe. Are o fetiţă minunată. Nu este căsătorită, este divorţată. Este o femeie de afaceri fantastică care m-a echilibrat psihic extraordinar de bine", a mai spus Cornel Galeş.

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.