Sindicatul Național Îmbunătățiri Funciare organizează în zilele de 26, 27 și 30 ianuarie 2012, între orele 10.00-12.00 pichete de protest față de neacordarea salariilor și față de lipsa protecției sociale salariaților disponibilizați de la ANIF RA, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pe trotuar, între cele două porți de acces. ”Adunarea si defluirea participanților se va face individual. Nu se va bloca accesul în instituția pichetată. Nu se va perturba circulația rutieră. O delegație formată din cinci persoane se va deplasa la Minister pentru depunerea unui memoriu. Vor fi 100 persoane pe zi”, s eprecizează în autorizația de miting eliberată de Muncipalitate.
Medici rezidenți protestează pe 25 ianuarie
Reprezentantul unui grup de medici rezidenți, Dinu Andrei Antoniu, organizează în data de 25 ianuarie 2012, între orele 10.00-12.00, pichet de protest pentru: suplimentarea locurilor de la examenul de Rezidențiat, sesiunea 2011, redistribuirea locurilor rămase neocupate în celelalte centre universitare, anularea hotărârii de reexaminare pentru ocuparea locurilor  rămase libere, la Ministerul Sanătății. Pichetul va avea loc pe trotuarul de vis-a-vis de intrarea în Minister, în spațiul delimitat de forțele de ordine. Afluirea și defluirea participanților se va face individual.
Nu se va perturba circulația rutieră și pietonală si nu se va obstrucționa accesul în instituția pichetată. Vor fi aproximativ 50 de persoane.
Se strâng semnături pentru un nou partid
Suciu Ambrozie organizează în perioada 01-15 februarie 2012, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 09.30-18.30, activitate de strângere de semnături pentru inființare unui partid, în mai multe locații din Capitală unde se va amplasa o măsuță, după cum urmează:
– zona Pipera, la 100 metri față de acces metrou;
– B-dul Lascăr Catargiu intersecție cu str. G. Alexandrescu, pe trotuar;
– Piața Presei Libere, zona fostei Statui Lenin;
– Parc Unirii, trotuarul dinspre Magazin Unirea;
– intrarea în parc Izvor, la 100 metri față de acces metrou;
– Big Berceni, pe trotuar;
– Gara de Est, pe trotuar;
– zona Lujerului, pe trotuar;
– zona Apărătorii Patriei, la 100 metri față de acces metrou;
– zona Gării Progresul;
– parcul Gării de Nord, vis-a-vis de zona Coloane – Gara de Nord;
– zona Brâncoveanu, la 100 metri față de acces metrou;
– zona Facultatea de Construcții – B-dul Tei, pe trotuar;
– zona Facultatea de Drept, B-dul Regina Elisabeta, pe trotuar;
– zona Facultății de Medicină, Bd. Eroilor Sanitari, pe trotuar;
– zona B-dul Aerogării, vis-a-vis de Monument, pe trotuar.
Citiți și: