De fel dintr-o comună de la marginea Bucureştiului, pe David R., de 44 de ani, l-a prins noaptea în cartierul Sălăjan. Fără niciun ban în buzunar, el şi-a zis că nu ar fi rău să ajungă acasă cu maşina. În jurul orei 1.30, omul a pus ochii pe o Dacia 1310, parcată pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Chiar dacă nu are permis de conducere, hoţul s-a urcat la volan şi a plecat spre ieşirea din Bucureşti.
Numai că, spre surprinderea lui, maşina s-a oprit pe bulevardul Theodor Pallady, aproape de locul din care o furase. Rămăsese fără benzină, în „pana prostului”, cum spun şoferii. De voie, de nevoie, David a luat-o la pas cătră ieşirea din Bucureşti. Numai că gândul că lăsase acolo maşina nu i-a dat pace, așa că a apelat la un prieten căruia i-a zis că a cumpărat maşina şi l-a rugat să meargă să-l ajute.
Aşa că, ieri în jurul orei 16.00, ilfoveanul s-a reîntors pe bulevardul Theodor Pallady şi, împreună cu amicul său, a început să împingă maşina spre o benzinărie. Atunci, cei doi au fost prinşi de o patrulă a secţiei 13 Poliţie.
După ce l-au dus la secţie, poliţiştii au aflat că omul nu avea permis şi că maşina fusese furată. Apoi i-au chemat pe colegii lor de la Furturi Auto care au preluat cazul. David este cercetat pentru furt şi conducere fără permis şi a fost arestat pentru 29 de zile.