Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoț cu teamă de Dumnezeu. Înainte de-a fura banii și-a făcut cruce. VIDEO
Hoț cu teamă de Dumnezeu. Înainte de-a fura banii și-a făcut cruce. VIDEO

Hoț cu teamă de Dumnezeu. Înainte de-a fura banii și-a făcut cruce. VIDEO

Hoțul a fost filmat într-o biserică atunci când a decis să fure banii din cutia milei, uitând complet că suntem în Postul Mare. Înainte de sparge cutia, bărbatul şi-a făcut cruce.
Hoțul a fost filmat într-o biserică (video) atunci când a spart cutia milei uitând complet că suntem într-o pierioadă specială înainte de Sfânta sărbătoare de Paști. Înainte de a fura banii hoţul şi-a făcut cruce.

Hoț cu teamă de Dumnezeu. Înainte de-a fura banii a făcut un gest surprinzător

În imaginile de mai jos puteţi  observa cum hoţul își dezinfectează mâinile și-și face cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei aflată în biserică.
Totul s-a întâmplat în localitatea Svaliava din regiunea Transcarpatia, Ucraina. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, apoi a fost publicate pe pagina de Facebook a Bisericii romano-catolice Adormirea Maicii Domnului. Imaginile au devenit virale pe internet.
Camerele de supraveghere dintr-o biserică din Ucraina au surprins un hoț care arată că are frică de Dumnezeu. Gestul său este surprinzător, acesta și-a dezinfectat mâinile apoi  și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei.

Pe imaginile urcate pe socila media de către Biserica romano-catolică Adormirea Maicii Domnului se vede clar cum un bărbat intră în biserică și merge direct la cutia milei. Individul ia mai întâi un teanc de măști de protecție pe care biserica le pune la dispoziția enoriașilor, le îndeasă în buzunar și își dezinfectează mâinile.

Apoi, bărbatul își dă șapca jos și își face semnul crucii, după care începe să caute în cutia milei. El o răstoarnă și ia câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar atenţie, are grijă să nu ia toți banii din cutie. Deoarece a a rupt cutia milei, care pare dinte-un material uşor, încearcă să o repare cât de cât, mai ia câteva măști, își pune una pe figură și iese din bisreică cu banii enoriaşilor.

Întreaga acţiune a hoţului a fost înregistrată de camerele video ale bisericii și postate apoi pe Facebook, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”, scrie Publika.md.