Evenimentul Zilei > Monden > Casa lui Johnny Depp a fost spartă. Hoțul, ca la hotel. Și-a făcut duș și și-a pus de băut
Casa lui Johnny Depp a fost spartă. Hoțul, ca la hotel. Și-a făcut duș și și-a pus de băut

Casa lui Johnny Depp a fost spartă. Hoțul, ca la hotel. Și-a făcut duș și și-a pus de băut

După ce a fost protagonistul unor scandaluri, celebrul Johnny Depp s-a trezit cu o nouă problemă pe cap: un hoț i-a spart casa.

În ultima vreme, celebrul Johnny Depp a fost în centrul unor scandaluri de zile mari. Când lucrurile păreau a se mai fi liniștit, celebrul actor s-a trezit cu o nouă problemă pe cap. Un hoț i-a spart casa.

Intrusul a fost descoperit de către un vecin al actorului. Acesta l-a văzut pe omul străzii dând târcoale locuinței. În momentul în care l-a întrebat ce caută acolo, omul a fugit direct în casă.

Poliția a ajuns în scurt timp la fața locului și l-au găsit pe omul străzii în baie, făcând un duș. Dat fiind faptul că intrusul nu dorea să se predea, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa băii pentru a îl putea scoate de acolo.

Intrusul ar fi dat iama și în dulapul de băuturi al lui Depp, preparându-și o băutură, scrie Rețete și Vedete.

Johnny Depp, înlocuit în filmul ”Fantastic Beasts 3

Actorul danez Mads Mikkelsen a fost ales să îl înlocuiască pe Johnny Depp în viitorul lungmetraj din franciza „Fantastic Beasts”, a anunţat, în urmă cu câteva luni, studioul Warner Bros., relatează Reuters.

Mikkelsen, în vârstă de 55 de ani, cunoscut pentru rolul criminalului în serie Hannibal Lecter din serialul ”Hannibal”, îl va interpreta pe vrăjitorul Grindelwald în viitorul film „Fantastic Beasts 3”.

Johnny Depp a fost nevoit să renunţe la acest rol după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris despre vedetă că a maltratat-o pe Amber Heard, fosta sa soţie.

Tabloidul criticase totodată distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică ”Fantastic Beasts”. Actorul american a pierdut procesul cu The Sun după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau ”substanţial adevărate”.

Depp, în vârstă de 57 de ani, a devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum ”Edward Scissorhands” şi cele din franciza ”Pirates of the Caribbean” (”Piraţii din Caraibe”).

Filmările la ”Fantastic Beasts 3” continuă în Marea Britanie cu Eddie Redmayne şi Jude Law în fruntea distribuţiei şi cu data de lansare pe marile ecrane prevăzută pentru vara anului 2022.