Evenimentul Zilei > Actualitate > Hillary Clinton: „Nu am nevoie ca Bill să-mi ia apărarea”
Hillary Clinton: „Nu am nevoie ca Bill să-mi ia apărarea”

Hillary Clinton: „Nu am nevoie ca Bill să-mi ia apărarea”

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton a declarat că reputaţia ei vorbeşte de la sine şi că nu are nevoie să-i ia nimeni apărarea, nici măcar fostul preşedinte Bill Clinton, informează agenţia EFE, preluată de Agerpres.

Comentariile sale intervin după ce săptămâna aceasta Bill Clinton a asigurat că soţia sa "nu este deconectată de la realitate", aşa cum a fost acuzată de critici, şi că şi-a dedicat întreaga viaţă apărării cetăţenilor de rând. Deşi a apreciat vorbele spuse de soţul ei, Hillary a ţinut să precizeze că nu are nevoie ca fostul preşedinte să-i ia apărarea.

Aflată într-un turneu de promovare a cărţii sale autobiografice "Hard Choices" (Decizii Difícile), Hillary Clinton a declarat într-un interviu pentru televiziunea ABC, că după ce a plecat de la Casa Albă în 2001, ea şi soţul ei "erau ruinaţi". Însă din această presupusă "ruină", soţii Clinton şi-au cumpărat case în cartiere exclusiviste din Washington şi New York şi au câştigat zeci de milioane de dolari din conferinţe şi vânzări de cărţi, aminteşte postul de televiziune.

Într-un alt interviu acordat ziarului britanic The Guardian, Hillary Clinton a mărturisit că există o diferenţă între cei ca ea, care "plătesc impozite în mod regulat", şi americanii cu adevărat bogaţi, care nu plătesc impozite. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: