Evenimentul Zilei > Monden > Harry i-a cerut un favor unei prinţese din Familia Regală. Se coace încă o trădare
Harry i-a cerut un favor unei prinţese din Familia Regală. Se coace încă o trădare

Harry i-a cerut un favor unei prinţese din Familia Regală. Se coace încă o trădare

Jurnaliştii britanici de la The Sun susţin că Prinţul Harry i-a cerut un mare favor Prinţesei Eugenie, care, dacă acceptă, va deranja cu siguranţă mulţi membri importanţi din Familia Regală.

Conform sursei citate, Ducele de Sussex i-a cerut celei de-a zecea persoane în linia de succesiune la tronul britanic să-l ajute în cel mai nou proiect al său. Este vorba despre volumul de memorii la care Harry lucrează în secret de peste 12 luni.

Prințesa Eugenie de York (31 de ani) este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Presa britanică a relatat că atât ea, cât şi soţul ei, Jack Brooksbank (35 de ani), sunt apropiaţi ai cuplului format din Prinţul Harry şi Meghan Markle, care vor lansa două producţii cu Netflix.

Legătură puternică între Harry şi verişoară

De altfel, legătura lor a fost şi mai clară când Ducele şi Ducesa de Sussex i-au cedat Prinţesei Eugenie casa istorică Frogmore Cottage. Astfel, celebra verişoară a Prinţului Harry este o mare aliată pe care acesta o are în interiorul feţelor regale.

Prinţesa Eugenie

Eugenie a cunoscut-o pe Meghan după ce a lucrat și a locuit în New York și i-a prezentat-o ​​lui Harry. Jack Brooksbank şi prinţesa au un fiu de şase luni, pe care îl cheamă August.

„Mi-aș putea imagina că Eugenie vorbește sau este abordată, deoarece este cineva cu care Harry este încă în contact regulat”, a transmis o sursă a jurnaliştilor de la The Sun.

Amintim că Harry se pregăteşte să lanseze incendiarul volum de memorii anul viitor împreună cu celebrul romancier, jurnalist şi scenarist american JR Moehringer. Moehringer este câștigătorul Premiului Pulitzer (n.r.- în 2000, pentru scrierea lungmetrajelor de ziar) şi are de 56 de ani.

Volumul aşteptat cu emoţie de Familia Regală

Sursa citata a completat că autorii care scriu cărți regale contactează regulat Palatul Buckingam pentru a solicita interviuri, dar de obicei sunt respinși de cei din Familia Regală.

Harry

În volumul memorii, Harry ar pregăti şi un spaţiu dedicat mamei sale, Prinţesa Diana, care a murit la Paris, din cauza unui accident rutier care a şocat lumea.

Se zvonește că Ducele de Sussex a fost de acord să-şi publice memoriile pentru cel puţin 14 milioane de lire sterline pentru. conform thesun.co.uk, reprezentanţii Palatului Buckingham nu au vrut să comenteze nimic legat de acest subiect.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: