Evenimentul Zilei > Monden > A apărut prima poză cu Lilibet, fiica lui Meghan şi Harry. A fost din greșeală sau strategie? FOTO
A apărut prima poză cu Lilibet, fiica lui Meghan şi Harry. A fost din greșeală sau strategie? FOTO

A apărut prima poză cu Lilibet, fiica lui Meghan şi Harry. A fost din greșeală sau strategie? FOTO

Meghan Markle pare să fi dezvăluit prima fotografie a fiicei sale Lilibet într-un videoclip adorabil în care sărbătorește vârsta de 40 de ani.
Printre cele patru fotografii de pe birou, în una apar pe cel mai mic copil al Ducesei – care s-a născut pe 4 iunie anul acesta. Meghan Markle și Prințul Harry nu au postat până acum nicio fotografie oficială cu fetița lor, iar fanii regali  și-au împărtășit rapid emoția la această știre.
„Îmi place să cred că în fotografia din mijloc este o imagine în care Harry o ține pe Lilibet”, spune un comentator. „Se pare că în fotografia 1 este Archie, 2 Meghan și Harry, 3 Harry ținând-o pe Lili pe cale să-i dea un sărut și 4 Meghan cu Archie”, este un alt mesaj din partea internauților bucvuroşi de ceea ce văd pe biroul lui Meghan.
Meghan Markle

Meghan a apărut alături de actrița Melissa McCarthy în videoclipul care a dat o privire asupra vieților de care se bucură acum foștii regali stabiliți la Los Angeles.

După ce a glumit cu vedeta despre tatuaje, Meghan a emis un mesaj serios pentru a-și marca ziua de naștere, îndemnând oamenii să-și prețuiască timpul.

Meghan, 40 de ani, dorește ca oamenii din întreaga lume să „ajute femeile să revină la locurile de muncă”

Împlinită pe plan personal, actrița a anunțat un nou proiect, intitulat 40×40, care are ca scop readucerea femeilor la locul de muncă cu sprijinul altor femei. Ideea afacerii este ca 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta o femeie să se integreze din nou la serviciu.

În prima ei apariție publică de la naștere, Meghan a îmbrăcat culori neutre în timp ce vorbea pe un laptop cu celebra actriță.

Între timp, prințul Harry poate fi văzut alergând afară (foto).

Meghan Markle

În clip ducesa le solicită celor din A-listers, inclusiv lui Adele și Stella McCartney, să-și doneze timpul pentru a ajuta alte femei.

Ea a cerut ca sportivi, artiști și lideri mondiali să participe la provocarea sa

Reflectând la împlinirea a 40 de ani, Meghan a spus că a fost surprinsă de faptul că „timpul” este „printre cele mai mari și esențiale daruri ale noastre”. Acest lucru este valabil mai ales atunci când este „cheltuit în serviciul altora știind că poate contribui la schimbări incredibile”, a spus ea.

Ducesa a adăugat: „Cred că mentoratul este o modalitate de a ajuta femeile să-și recapete încrederea și să își reconstruiască puterea economică”.

Videoclipul a apărut la scurt timp după ce regina, prințul Charles și ducele și ducesa de Cambridge i-au urat lui Meghan la mulți ani.

Contul Instagram al Familiei Regale, condus de personalul Palatului Reginei Buckingham, a împărtășit trei fotografii ale lui Meghan cu mesajul: „Îi doresc ducesei de Sussex o zi de naștere foarte fericită!”,